Dolce i Gabbana izrečena iz zatvora Italija - modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Dolce i Gabbana izrečena iz zatvora Italija - modne vesti

Dolce i Gabbana izrečena iz zatvora Italija - modne vesti

Dolce & Gabbana uložili žalbu na utaju poreza osude

Dolce & Gabbana ne uzimaju stvari u ležećem položaju.

Ovaj tjedan advokat dizajnera podnio žalbu na 90 stranice osloboditi svoje klijente svih optužbi koje proizlaze iz njihove utaje poreza osudu ranije ovog ljeta.

Na temu holding kompanija sa sjedištem u Luksemburgu je da Dolce & Gabbana je bio optužen za postavljanje da se izbegne talijanski poreskih struktura, njihova Laywer Massimo Đîńňîâ je objasnio da su dizajneri "nikad uspio, stvarno ili pravno je sa sjedištem u Luksemburgu Gado", i izjavio je da ni Domenico Dolce i Stefano Gabbana ikada održan naslova upravljanja u toj firmi.

Sudija Antonella Brambilla izdao je objašnjenje njenog osuđujuću presudu u septembru, navodeći da ona vjeruje da je jedini razlog dizajneri postavili kompanije u Luksemburgu bio je "da prenese zarade ostvari tantijema u Luksemburgu".

Pogledajte ovaj prostor kao žalbeni proces nastavlja.

Dana 25. Jula, pisali smo.

Dolce i Gabbana kažu da će zatvoriti svoje modni brand, ako su prisiljeni platiti 343 miliona eura oni su je naređeno da plati.

Nakon što su izgubili svoje nedavne sudske bitke, gdje su dobili 20 mjeseca zatvora zbog neplaćanja italijanske vlade 400 milijuna eura poreza, dvojac je insistirao da ne zaslužuju kaznu.

"Ako smo zaslužili kaznu, ne bi bilo ništa reći", rekao je Stefano Gabbana. "Ali mi to ne zaslužuju, pa nažalost morali bi zatvoriti... Nećemo dati u što je bio razapet kao lopovi, jer mi nismo."

"Šta želite da radimo? Mi ćemo zatvoriti. Nećemo biti u stanju da se nosi s tim. (To je) Impossible", dodao je Domenico Dolce.

Dizajneri su se žaliti na kaznu. Izvor: The Telegraph

Dana 20. Juna 2013. Godine, napisali smo.

Dolce i Gabbana advokat je izdala izjavu nakon presude u srijedu, osudivši par na godinu i osam mjeseci zatvora. Objasnio je Massimo Đîńňîâ ", rekao je Internal Revenue Service može nastaviti sa svojim operacijama protiv njih kažnjavanje ih za pretjerane i nadrealnog iznos novca od više od 400 €."

Kako sada stvari stoje, dizajn duo je primio na uslovnu kaznu, što znači da neće služiti zatvorsku kaznu dok odluka je napravljen "definitivna".

Oko podneva u četvrtak, Stefano Gabbana tvitovala YouTube video od dizajnera 'S / S 2014 krojenje kolekcije ispred svog Bond Street otvaranje trgovine.

Dana 19. Juna 2013. Godine napisali smo.

Domenico Dolce i Stefano Gabbana su danas osuđen na godinu i osam mjeseci zatvora zbog utaje poreza.

Dizajneri su optuženi za prikrivanje miliona eura od talijanske vlade.

Nijedan od njih nije pojavio na sudu za čitanje, a od njih se očekuje da se žali na presudu.

Na suđenju u srijedu, sudija Antonella Brambilla presudio da Dolce i Gabbana su se preselili svoje oznaku holding kompanija Luksemburg 2004. Godine u nastojanju da se izbjegne plaćanje 1 milijardu eura (833 miliona €) u autorskih prava.

Možda se sjećate da su dizajneri su prvobitno oslobođen optužbi u travnju 2011. Godine; Međutim, visoki sud Italije poništio tu odluku.

"Svi znaju da nismo uradili ništa" Gabbana tweetovao u petak.

Poznati Dolce & Gabbana fanovi uključuju Scarlett Johansson, Kylie Minogue i Eva Mendes.