Edward Enninful je novi urednik vogue | BA.rickylefilm.com
Modu

Edward Enninful je novi urednik vogue

Edward Enninful je novi urednik vogue

Edward Enninful će biti novi urednik britanskog Voguea

On je jedan od najvećih imena modne industrije

Edward Enninful je najavljen kao naredni urednik urednik britanskog Voguea.

Enninful će preuzeti kormilo iz sadašnjeg urednika glavni, Alexandra Shulman, koji je bio na čelu ovog izdanja za više od 25 godina.

Od Shulman je najavio svoje planove da se povuče u januaru, spekulacije oko toga ko će popuniti ulogu je rasprostranjena. Četiri velika imena pojavila kao favorita: trenutni zamjenik urednika magazina, Emily Shefield, urednik Love Katie Grand, modni urednik Financial Times Jo Ellison i Edward Enninful, koji je sadašnji direktor mode i stila W Magazine.

Enninful prvi put došla do izražaja u modnoj industriji u 1991. Godine, kada je sletio ulogu modne direktora iD u dobi od 19. Od tada on je uklesan hvaljene karijeru nakon što je radio na mnogim od najvećih svjetskih publikacije - uključujući američke i talijanske Vogue - i postao je poštovan stilista u svoje pravo. Prošle godine, Enninful dobio je OBE za svoj doprinos u modnoj industriji.

Nakon najava, predsjednik i glavni izvršni Condé Nast, Jonathan Newhouse, izjavio je: "Edward je jedan od najtalentovanijih i ostvareni modnih urednika na svijetu Od 2011. Godine je kreativni i modni direktor W, gdje je radio. Najboljih fotografa za proizvodnju revolucionarna, veoma divio urednički posao. On ima više od 25 godina iskustva kao modni direktor, počevši od 1991. Godine, kada je postao modni direktor iD u dobi od 19, post je ispunio više od dvije desetljeća. U godinama između 1998. I 2011. Godine intenzivno doprineo talijanski Vogue i američki Vogue. Njegov rad za talijanski Vogue pod upravom svog pokojnog urednika, Franca Sozzani, obuhvatio funkcije kao što su Makeover Madness, The Black problema i Oblo izdanje, koji su postigli status orijentir u novijoj kulturnoj povijesti. "

Enninful će početi njegova uredništvom 1. Kolovoza 2017. Alexandra Shulman je još komentirati.

Ujutro rutine bogatih i slavnih