Ekskluzivni intervju dizajnera: Tom Mora iz J. Crewa | BA.rickylefilm.com
Modu

Ekskluzivni intervju dizajnera: Tom Mora iz J. Crewa

Ekskluzivni intervju dizajnera: Tom Mora iz J. Crewa

Ekskluzivni Dizajner Intervju: J.Crew

Modni stol govori isključivo Tomu Mora, šef žensku na J.Crew; naša nova etiketa mora-imati za grad spajalice i wow izazivaju haljine...

Koji su savjeti svojoj karijeri o tome kako bi se u modi? Postoji mnogo glamurozan aspekata u modnoj industriji, ali je vrlo težak posao - slušati i učiti svoj zanat. Platiti dugove: svako želi biti šef, ali važno je da naučite male stvari previše. Volite to što radite: fashion bi trebao biti više od posla, trebalo bi da bude opsesija. Nađi mentor: to je uvijek veliki učiti od nekoga koji su iskusili ono što prolazi kroz i životne lekcije podijeliti.

Ko je svoj omiljeni srebrni ekran modna ikona? U Hepburn - Audrey i Katherine. Koji modnih zapovijedi žena treba uvijek poslušati? Nikad ne reci nikad: pokušati stvari koje nikada ne bi, možda mi se. Nemojte biti rob trendova. Pokušajte da ih rade u svoj izgled i ko si. Pravila o tome ko može nositi ono što su boje glupo, pokušajte ih sve dalje i ugodno će vas iznenaditi. Nemojte se bojati da se veličine do - lijepu odjeću u prekrasnoj tkanina nikada ne bi trebalo povući. Zabavite se sa svojim stilom. Moda treba nasmejati. Tri stavke svako treba da ima u svom ormar: A dobro skrojeno mornarice blejzer sa ili bez dugmadi zlata. Veliki ugradnje jean u klasičnom pranje. A šiljiti vrhom stiletto i torbu da su najbolje kvalitete. To su dva predmeta svi izgledaju na prvi pogled kada se gleda ono što nosiš.

Koji dizajn ste najviše ponosni? Naše prezentacije jesen 2012. Godine, bilo je iznad mojih očekivanja. Jeste li u funkcionalnost preko estetike? Ili obrnuto? Oni idu ruku pod ruku.

Žene imaju toliko više opcija odjeća od muškaraca - je to dobra ili loša stvar? To ovisi o ako imate samokontrolu. To je vrlo lako da kupuju, kupuju i kupuju još malo kada postoji toliko mnogo opcija tamo. Koji poznatih biste željeli oblačiti? Cate Blanchett, Gisele, Emma Stone, Sarah Jessica Parker, Rihanna i Adele.

Što je novo na iPod? Frank Ocean.

Nove kolekcije izlaze svake sezone, kako držiš kreativne ideje svježe pod takvim pritiskom? Ja sam po uzoru na lijep i elegantan žena sa kojima radim svaki dan.

Vaš vrh savjete o styling klasične bijele košulje su... Keep it simple. Instinkte svima sa bijele košulje su na preko Accessorise. Ne postoji ništa chicer da žena u bijeloj košulji, a unesrećeni jean, stiletto, i dijamant vijaka.

Opišite krajnji J.Crew žena... Chic, pametan, ne boji da probaju nešto drugačije i ne uzima sebe previše ozbiljno.