Ekskluzivni intervju sa modnim dizajnerom Mark brzo | BA.rickylefilm.com
Modu

Ekskluzivni intervju sa modnim dizajnerom Mark brzo

Ekskluzivni intervju sa modnim dizajnerom Mark brzo

Kako napraviti It In Moda, & More Musings Mark Fast

Mark Fast je pletivo pamet iza najboljih na svijetu visok oktanski dlakavog kreacije, kao što nose elite. Slavi kao dizajner koji je insistirao na uključujući model plus veličine u njegovom gomila na London Fashion Week, ponovo je pisanje scenarija za modu uspjeh. Dobiti svoj stil jastučići napolje i imajte na umu insajder ove savjete o tome kako da bude rez iznad ostatka u žestokom svijetu teme.

Koje su vaše tri ubica karijeru savete kako doći do vrha u modi? 1. Obratite pažnju na sektor vašeg studija posvećena stalni izvor inspiracije. Nakon što vaš rad ostavlja svoj studio, to će se suditi, ali ako imate amazing time stvaraju se i vidimo rezultate kraju, ne postoji ništa što možete zaustaviti. 2. Pratite putovanje istraživanja i misterije pokretnih slika. 3. Okružite se dobrim ljudima.

Koja osoba želite da se obuče i zašto? Volio bih da se oblače Madonna. Ona je takva povijest kavu i mnogo njenog modnog je pod uticajem njen ambiciozni, naporno energije.

Svoj omiljeni kultni mode trenutku. Grace Jones u kapuljačom Alaia haljinu.

Koji high street brend ocjenjujete? Klub Monaco. To je bilo u Kanadi godina, ali upravo udario na međunarodnom tržištu. Osamdeset posto moje garderobe je od tamo. Klasičnih krojeva i boja - super stvari!

Dvije stvari koje volite o modi, jedna stvar koju mrzim. Volim način na koji vam omogućava da putovati svijetom. Volim upoznavati nove umjetničke saradnika. Mrzim spuštanje nakon-show. Vi neslavno poznat po izradi trikotaže neobičnim i cool - Kako dodati rub u Merino vune? I Layer ga i stvoriti pretjerana volumena s njim. Merino vuna je tako jednostavan za korištenje na mom mašine, bilo je tako bez napora. Ovaj jednostavan protok pređe preko igle za pletenje pogoduje novim, čudno proporcije pletene odeće po celom telu.

Zašto ste sarađivali sa Woolmark? Hteo sam eksperimentirati rad s novom vrstom prediva i Woolmark je bio fantastičan resurs za ovo istraživanje. U prošlosti, ja sam obično radio sa udjelom elastomerne pređe, ali za / w 11, želim da radim sa toplinom i obim Merino vune. Woolmark stvarno shvatiti moju viziju za / w 11 i bilo je divno surađivati ​​s njima.

Koje su neke od svojih omiljenih Merino komada u kolekciji? A kako bi ih oblikovati na London djevojka? Volim pintuck pletene Merino komada. Volim senke i dubinu pintucks kreiran s mekim strukturu vune Merino. Mislim da bi u Londonu Žena bi ih nositi kao što su, oni su izjavu u sebi.

Mark Fast pridružuje nabor zloglasnog dizajnera koji su osvojili prestižnu Woolmark nagradu, uključujući i njegovog savremenika OsmanYousefzada i Richard Nicoll. Da ne zaboravimo dosadašnjim dobitnicima: Karl Lagerfeld, Donna Karan, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani i Yves Saint Laurent da navedemo samo nekoliko. Brzo pozdravlja budućnosti sarađuje sa Woolmark brend za proizvodnju high-end Merino mode da naš ormar deset puta više nevjerojatan.

Od Philippa Morgan, Fashion & Shopping Urednik

Pregled najnovijih MARK FAST reviju sada

GET svoj ormar SPREMAN ZA PROLJEĆE - sada početi shopping