Emma Hill Mulberry - stil i modne ikone i savjeti | BA.rickylefilm.com
Modu

Emma Hill Mulberry - stil i modne ikone i savjeti

Emma Hill Mulberry - stil i modne ikone i savjeti

A Very Mulberry Ljeto

Dud je Emma Hill govori praznika, savjet stil i modne ikone

Ne mogu dobiti dovoljno od Mulberry? Mi smo s vama! Saznajte šta Emma Hill morao reći kada smo uhvatili s njom ispred nje ljetni odmor.

Koji vam je omiljeni mesto za odmor i zašto?
Jedan od mojih omiljenih mjesta mora biti Tulum; to je najuzvišenije mjesto za opuštanje. Plaže se protežu na kilometrima, sa Maja hramova i pogledom kristalno plavim morem.

Koja je vaša go-na odmor ormar?
Lako izdvaja koja se može nositi za svaku priliku, kao i veliki par sandala za večernje. Takođe sam obavezno imam par svestran ravne cipele sa mnom, za razgledavanje, ili juri mog sina!

U tom smislu, bilo savjeta za ljeto pakovanje?
Trudim se da se organizuje i zapamtite dobro krema za sunčanje i novu knjigu da se u na plaži. U ovom trenutku nisam napustiti kuću bez mog iPad ili, to je odlično za putovanja - to zabavlja moj sin u avionu, i ja isto!

Recite nam nešto o svojoj kolekciji torbu na Holiday- Koji je vaš idealan Mulberry putnu torbu?
Ja sam bio kraljica neprilagođeno prtljage, ali sada imam Scotchgrain Mulberry set i to je sjajno - lagan, izdržljiv i dobro uočiti na prtljagu ringišpil!

Koji ti je omiljeni komad iz nove kolekcije?
Novi Suffolk torbu, a ako sam morao birati to bi bilo u Fazan Green Noj.

Koja je tvoja omiljena Mulberry memorije?
Primanje CBE Nj.KV The Queen u novembru je zaista divan i vrlo neočekivana čast. Osjećao sam se kao da je bilo primanje u ime cijele Mulberry, kao odraz onoga što poslovanja u cjelini ostvarila u proteklih nekoliko godina.

Ono što je najviše nagrada trenutak u karijeri u Mulberry?
Toliko - vidimo žene nošenje našeg dizajna, kada je posljednji model ostavlja pisti na kraju emisije, kada smo otvorili novu radnju, svi su prekretnica u mojoj karijeri.

The Mulberry djevojka u 3 riječi?
Ona cijeni understated luksuz, je tiho uvjeren i uživa mode, ali sama nikad uzima previše ozbiljno. Žao mi je što nije bilo tri riječi!

Ko su ikone stila i zašto?
To je tako teško answer- tokom godina bilo je mnogo ljudi koji su imali veliki stil za svoje vrijeme. David Bowie, Vivienne Westwood, Kate Moss... I imam ogromnu poštovanje kako kraljica nosi i predstavlja sebe, kao pravi osjećaj elegancije.

Najbolji savjet stil?
Idem sa svoje srce i prihvatiti ono što volite - niko ne možete suditi za to.