Etičke brendove za odjeću koje opsjednjavamo | BA.rickylefilm.com
Modu

Etičke brendove za odjeću koje opsjednjavamo

Etičke brendove za odjeću koje opsjednjavamo

Etički modnih brendova smo opsednuti

Moda sa savjesti, za modnu svesti.

Žele da nose vrhu trendova ove sezone, bez grižnje savjesti? Od većih luksuznih kuća kao što su Stella McCartney, do high street Staples kao što su H & M, odjeću i pribor marke počinju da se posvete stvaranju više održiv i etički izvor zbirki. Ako ste u potrazi za način na koji je životinja prijateljski, ili želite da podršku lokalnim obrtnicima i zajednica kroz komade kupiti, ima nešto za tebe na ovoj listi. Mislim oštre Pamuk, Luxe posteljinu, i stručno izrađen nakit. Ovo je naš krug od nekih nevjerojatno elegantan i etički brendova što trebate znati o.

Mango počinili Kolekcija

Mango počinili Kolekcija je izrađena od komada sve stvorio od održivih materijala kao što su organski pamuk. Svi komadi su bojeni ekološki boje i dolaze sa održivog porijekla garancija.

Krem pantalone, 49 €, Mango

Veja trenera

Veja treneri su oličenje kul. Oni proizvode vintage tražim klasične trener oblika u svim bojama koje možete zamisliti. I još bolje, oni su potpuno transparentni u svom proizvodnom lancu, koristeći održivih procesa i materijala.

H & M Conscious kolekcija

Svaki komad iz H & M Conscious kolekcija je napravljena od održivih materijala. Oni su uveli Svjesni Ekskluzivna kolekcija za 2017. Godinu koji je kolekcija premija je za posebne prilike.

Stella McCartney

Stella McCartney je prvi i jedini vegetarijanski luksuzni brend na svijetu. Chic, luxe komade koji ne štete našim krzneni prijatelji - PRODANO!

MADE

MADE nakit osnovana je 2005. Godine i ručni rad u Keniji. Oni pružaju sigurno i dugoročne mogućnosti posao zajednicama Kenije, iskorišćavanje talenat lokalnih zanatlija davanja članovima zajednice priliku da rade i uče u sigurnom okruženju.

Edun

Edun je luksuzna odjeća etiketa opskrbljena na poput Net-A-Porter i slaže Fashion. Brand podržava proizvođača i inicijative u zajednici u Africi u partnerstvu sa lokalnim obrtnicima i umjetnika.