Februar 2018 | BA.rickylefilm.com
Modu

Februar 2018

Februar 2018

Februar 2016 knjiga recenzija: ono što voli

Biti GLAMOUR knjige Editor je sjajan koncert, osim jedne stvari - moja poštar me mrzi. Razlog? 300 - Da, TRISTA - knjige mesečno da je papučica na moja vrata. Postoje trilere, romansa, književna fikcija, grafički romani, autobiografije, memoari, kuhar knjige samopomoći tomova, i stočić ljepote. Moj posao svaki mjesec je whittle niz te mnogo, mnogo knjiga na samo nekoliko napisati komentar za vas. Rezultat je Curated izbor najboljih novih knjiga, oni svi će govoriti o, koje će oduševiti vaše knjige klub, a vi ćete biti očajni da se na vaš sljedeći odmor.

The Butcher Hook Janet Ellis

Ispostavilo se da ex-Blue Peter voditelj i majka Sophie Ellis-Bextor je jedan od najtoplijih debi romanopisaca godine. U gruzijski Londonu u sparno ljeto 1763, što je počelo kao zabranjenu ljubavnu priču između bogatih mladih Anne Jaccob i dječak loše mesara Fub shapeshifts u nešto daleko mračnije. Navijači Jessie Burton i Sarah Walters 'bogate detaljima Povijesna fikcija će samo volim ovu.

Život i smrt Sophie Stark Anna North

Lena Dunham je masovno u ovaj žestoko vrhom SAD-roman i tako sam ja Sophie Stark je čudak autsajder koji raste do biti uspješan, ali beskompromisni filmski režiser. Ovo je njena priča, rekao različitih igrača u svom životu - i smrti, uključujući i njen prvi dečko, njen muž i fanboy filmski kritičar. Dio Musing na slavu i identiteta, dio triler, to je jedna od onih knjiga koja prožima vaše misli dugo nakon završetka.

Look At Me Sarah Duguid

Dvadeset i nešto pupoljke glumica Lizzy izgubila majku prije dvije godine, a njen boemski domaćinstva North London nikada nije bio isti. Na otkrivanju njen otac Julian tajno imao još jednu kćer, Lizzy poziva njena polusestra Eunice da dođu i ostati s njima. Velika greška. Ogroman. I tako počinje jezivo, klaustrofobična porodične drame. U drugim dobre vijesti, tankim volumena dolazi u nešto više od 200 stranica - dobrodošao dah svježeg zraka u eri velikih pragu romana. Veličina nije sve.

The Woman koji je vodio Sam Baker

Najnoviji roman veteran ženski časopis novinar je fantastično neodoljiv - sam zakasnio na posao jer nisam mogla ostaviti ga biti u jutarnjim satima. Helen je misteriozni, nestrpljiv novajlija u bliskom selo Yorkshire Dales, puna radoznala-parkiranih vozila srednje dobi očajni da biste saznali više (ja sam bio s njima, da budem iskren). Šta ona radi iz? A ona ni znala sama? Radoznali i čudnije.

Pratite Kerry na Twitteru @Kerry_Potter