Game of Thrones sezona 7 finale | BA.rickylefilm.com
Modu

Game of Thrones sezona 7 finale

Game of Thrones sezona 7 finale

8 pitanja imamo nakon gledanja Game Of Thrones S7 finale

Sve važne trenutke iz 'The Dragon i The Wolf' 🐉🐺❄️🔥

SPOILER ALERT: ZEMLJIŠTE detalje za S7 FINALE U NASTAVKU, OBVS

Ne možemo baš vjerujem da je još jedan sezone Game Of Thrones je preko već. A šta epskom finalu sezone 'The Dragon i vuk' bio je, sa savršenom među preokreta, šokova i strip trenutke. Evo šta mi mislimo odmah nakon gledanja epizode.

Pa, kako će 'Jonerys' misli o su u vezi?

Svi smo znali da dolazi Jon i Dany je odnos gradi, i sa gospodski kucanje na vrata kabine, Jon zapečatio dogovor. Istovremeno Bran-The-tri-Eyed-Raven, a Samwell odlučio moraju reći Jon ko je on zaista jeste: naslednik Iron Throne, a Dany je nećak. Malo ubija raspoloženje.

[Twitter id = "902027968695779328"]

Ni Jon ili Dany znaju da su oni nastavili su Targaryen tradiciju incesta (kome je kuća učinio da zadrži krvne linije čisto). I bilo je dovoljno čvrste ruke reference na Dany (ne) plodnost i nedostatak nasljednika, što nas čini da u sezoni osam Dany mogla biti trudna sa Targaryen super-bebu.

Ko je imao najneugodnijih okupljanje u Dragonpit?

To je bio sa strane oko centralnog u Kraljevu Luku kao i svi veliki igrači okupili kako bi razgovarali o predstojećim White Walker apokalipse. Kao što je Tyrion je sa potcenjivanje stoljeća: "Mi smo grupa ljudi koji ne vole jedno drugo."

Euron i Theon. Brienne i The Hound. The Hound i planine. Cerisei i svi. Bilo je toliko govedine.

Nije Jon kipuće nosio krzno u Kraljevu Luku?

Da Ikea tepih moglo biti udoban u zamrzavanje Winterfell ili na vetrovit Dragonstone obale - ali to izgledalo pozitivno blagom u Kraljevu Luku. To je u redu da skini kaput, Jon.

Šta će Stark sestre učiniti sljedeće?

Kako AMAZING Bio je to trenutak koji Sansa konačno služio Maloprstića svoju zasluženu kaznu? On nije mogao da verujem. I Bran je igrao Štitnik konačno stavlja one vizije u dobre svrhe.

[Twitter id = "902109374763716608"]

Bili smo pesnica-pumpanje zraku kada Sansa naredio da se izvrši sve njegove izdaje - i Arya istupi učiniti čast.

Nakon svih tenzija između sestara, volio gledamo ih kao jedinstveni front - pa čak i prijateljski jedni drugima dok su stajali i snimali Winterfell i razgovarali njihov otac. "Ti si najjača osoba koju znam", rekao je Sansa Arya.

Sada je Stark sestre su se vratile na pravi put - ono što je njihova uloga u Velikom ratu da dođe? Molim te, pusti ih oboje preživjeti konačni sezone.

Jaime će ispuniti proročanstvo i ubije Cersei?

Tu je uvijek bio prohopecy da će Cersei biti ubijen od strane Valonqar što znači 'mali brat'.

Sada, kada su vage su pale od Jaime oči i on shvati da Cersei je totalni manijak, on će biti primoran da ubije u u sezoni osam? Da, ona je trudna - i rekao je Jaime beba je njegova - ali ipak, ona je jasno otišao predaleko za njega ovaj put.

Je Tyrion će se uključiti Dany?

Nismo vidimo kako Tyrion razgovora s Cersei je završila kada je shvatio da je njegova sestra bila trudna. Ali smo ga vidim gleda Jon ući Dany kabini (eufemizam nije namijenjen). I Tyrion je izgledao uznemiren. Je njegova lojalnost će se prebacili na svoju porodicu? Mogao Cersei beba biti promene u igru ​​za njega? Ili će ispuniti 'mlađeg brata' proročanstvo?

Je Tormund živ ili mrtav?

RIP The Wall. Nakon loše Viserion demolirali ga sa svojim novim zlom blue dragon plamen na neverovatan završnoj sceni, gledamo The Wall ruše i vojske nemrtvih maršira kroz. Dok vidimo Tormund legging, mi zapravo ne umre. Smo odrasli, a drag, pa evo u nadi da nekako čini da sezona osam.

Koliko puta ste Bronn se reći 'penis' u ovoj epizodi?

Šest. Računali smo.