Game of Thrones - Spoils of War imala je jedan veliki kliferanger | BA.rickylefilm.com
Modu

Game of Thrones - Spoils of War imala je jedan veliki kliferanger

Game of Thrones - Spoils of War imala je jedan veliki kliferanger

Game of Thrones "ratni plijen" služio se veliki Cliffhanger

I sada nismo sigurni koji smo navijam za

Otkucaja srca još nije vratio u normalu? Je ratni plijen bio možda najviše zadovoljavajući epizodu Game Of Thrones ove sezone. Toliko stvari koje smo čekali napokon se dogodilo: tri preostala Starks su ponovo okupili u Winterfell, zmaj je uputio, a dobili smo ove sezone prvi pravi litici vješalica...

Jaime Lannister živ ili mrtav?

Mi smo zadnji put vidio Jaime uranjanje u vodu - nakon što je spasio od pečenja od zmaja plamen zahvaljujući Bronn. Ali, kao što kredite valjani, Jaime tone kao kamen sa svim svojim borbenom oklopu ga opterećuje.

Većina gledalaca mislim da će Jaime opstati - vuku na obalu po desna ruka Bronn (koji volimo čisto zato što je on sniggered na ime Dickon-a). Ili možda Tyrion će vam pomoći na neki način - on očigledno nije želio svog brata da umre tamo. Je li to zato što želimo Jaime preživjeti? On je uvijek bio Cersei je humanizuju faktor, a od psihopatskim Euron Greyjoy napojnicu se, za jednu ruku vitez je izgledao još više simpatičan.

[Twitter id = "894377399617544192"]

Međutim, nismo imali veliki lik umre u sezoni sedam još, a Jaime je smrt bi prevrnuti Cersei desno preko ruba, ubrzavajući parcele i obračun između nje i Dany. Sruši u vodu jedva izgleda kao armatura smrt za Jaime, iako. Zamislili smo nešto više jezive ili slavne.

Je Dany i dalje dobro?

Bitka scena srce lupa bio sjajan - sa Dany obrušio nad Lannister vojske, padaju vatru - ali isto tako smo shvatili koliko je podijeljena naše lojalnosti su.

[Twitter id = "893469195282685953"]

Žao mi je za Lannister army.But ja navija za Dany.I i ne žele Jaime da die.Drogon molimo sve biti u redu #GameOfThrones

- Roo (@rabinuevo) 4 Avgust 2017

U prethodnim sezonama smo bili prilično pro-Dany, sada nismo tako sigurni. Ona je ignorisala savjet Tyrion, a kao što smo gledali vojnici Lannister vrišti u agoniji dok su živi spaljeni - svedena na ništa osim gomile pepela - shvatili smo šta je ona bila u stanju. Također, njena insistiranje da Jon Snow 'savija koljena "je sada samo dosadno.


Da li su Starks raspada? (I da li Bran biti emo?)

Možda je to Starks bi trebalo da navijam za vas. Ali čak i tada - što brat ili sestra? Mekinje, žao mi je, mislimo Tri Eyed Raven govori isključivo u zagonetan mrmlja. A ukupna nezahvalnika jedva je rekao 'hvala' za siromašne Meera, iako ga je vukla kroz snijeg sedmicama i njen brat umro pokušava da ga spasi. Rude. Sansa zapravo ne znam šta da radim s njim, govoreći Arya, "Bran ima vizije sada", na isti način na koji pacijent, ali zbunjeno majka može reći, "Bran je vegetarijanac sada", kada je njihovo dijete dođe kući iz prve mandat na Uni.

A sada se čini Sansa je sumnjivo Arya previše, nakon što je gledao kako boot Brienne od Tarth dupe s njom ninja borbe vještine. (Velika scena). Littlefinger sigurno je mislio Arya je novi Stark da napravite - da li će ih nahuškati jedni druge?

Su Jon Snow i Dany flertovanje?

Njih dvojica su dobili strašno blizu u toj pećini. (Jon treba da poboljša svoju igru: a Westerosi lekcija iz istorije je teško dobro craic). Čak i Ser Davos je uočio odnos između njih, šalio, "primijetio sam da si zurio u nju dobro srce." Jon nije ni poreći, koji kaže: "Nemamo vremena za to. Uvek ima vremena da flertuje, Jon, uvijek.

Jon Snow čini najpouzdaniji znak da se iza: on zna ko je pravi neprijatelj - on štiti Starks - i on bi mogao biti vodeći sila dobra sa Dany.

Dakle, Jon Snow, King of North ćemo saviti koljena i obavezuju naša odanost vama. Za sada.