GIRLS sezona 3 Epizoda 7 - pregled plaže | BA.rickylefilm.com
Modu

GIRLS sezona 3 Epizoda 7 - pregled plaže

GIRLS sezona 3 Epizoda 7 - pregled plaže

GIRLS recap: The Beach House

U "idemo na odmor" epizoda TV emisiji je postao gotovo obred prolaz (doduše, s različitim rezultatima. Prijatelje u Londonu i Sex and the City u Hamptonu da, Gilmore Girls u Parizu, ne) tako da ove sedmice, the Girls djevojke awayed do North Fork (previše su hip - i slomio - za Hamptonsu) pod insistiranje Marnie je da su 'izliječiti' njihovo prijateljstvo.

Koji u teoriji je dobra ideja jer je getter tužnija i tužnija gledanje žene koje su bile tako blizu tijekom koledža pokušati preoteti njihovo prijateljstvo kad nemaju ništa zajedničko, a malo tolerancije jedni za druge više.

Iz offa, Marnie je odlučan da za vikend odrastao i fancy, ali onda sebe sabotirao postavljanjem nefleksibilan očekivanja o tome kako bi trebalo da bude, dok je Hannah (obično) nije mogao gledati prošlost svog nosa da shvate da Marnie bi biti nervira ako je pozvao svog bivšeg dečka Ilija (izvor njenog ispadanja sa Marnie prošle sezone) i njegovi prijatelji kada su trebali biti druženje sa zajedno.

Imamo nekoliko slatke lijepljenje trenutaka (skakanje u bazen, besramno pokušava da bagsy sobe prije nego što otkrivaju da ih je Marnie odgovara onima je mislila da će mi se. "Ti si u svjetionika," Marni deadpanned na Jessa ", jer je to boemska. ")

I Hannah je pokazao komadić empatije kada je rekla Iliji da ona ne sviđa snishodljivo način svojim dečkom razgovarao s njim, ali ja počinjem da žele da se ženski likovi mogli prikazati još nekoliko ovih ljubaznosti jedni drugima, a ne nego ih rezerviranja za periferne igrače da oni pokušavaju impresionirati.

Navodeći da je epizoda bila vrijedan sat čisto za Shoshanna je 'znači pijan' ispad. Uprkos tome što je pod-the-radar za većinu epizoda, ona ju je posjeta vremena na ekranu. "Nikada nisam upoznao nikoga drugog ko misli svoj život je tako jebeno fascinantno. Htio sam da zaspim u svojoj bljuvotini sve jebeni dan sluša pričate o tome kako svoj modrica lakše od drugih ljudi", rekla kukali na Hannah, ponavljajući ono što smo svi mislili.

Svaki dom istina bila zinger ( "Jessa ide na odvikavanje za pet jebenih sekundi i moramo slušati sve što dolazi sa?"), Tako da možemo samo da se nadamo da je pri ruci kad je konačno otkriveno Marni bizarno Dalliance sa Ray.

Ali daleko najbolji trenutak bio je ples rutinu, koji je predviđao neke prijeko potrebne comic relief (čak i ako perfekcionista Marnie onda želio to ponoviti kako bi se pravilno zakucati). I jutro nakon njihova neuredna pijani redu kada su u tišini počeo da radi ponovo na autobuskoj stanici najviše rezonuje. FYI njihov koreograf je objavio tutorial na YouTube, tako da možete naučiti previše. As

Sažetak: Volimo kako manjkav si Girls, ali čak i kada ne želite mnogo, želimo da volimo. Trenutaka istinske prijateljstvo molim vas!

Neke cure imam stila. Mi OGLE najbolji izgled glumaca uoči finala