Gwyneth Paltrow mod tokom vremena | BA.rickylefilm.com
Modu

Gwyneth Paltrow mod tokom vremena

Gwyneth Paltrow mod tokom vremena

Gwyneth je Got Game

Saznajte kako ovaj ukusan majka dvoje djece, i najljepša žena doveo stavi seksi natrag u njen stil

Jedan, ali samo moderno plavo u ovom Lanvin kapom-rukav haljina. Konzervativni izgled radove za Gwyn - u stvari, većina izgled učiniti, ali smatramo da Gwyneth i Kate Middleton su savršeni kandidati za ovu rafinirane ogrtač.

Naravno. Znamo Gwyneth Paltrow ima ozbiljnih modna igra ali ovaj dugometražni ružičaste šljokicama haljinu (dok na papiru ne baš pluta naš brod) izgleda totalno neverovatno na oskarovca glumica IRL.
Dakle, ono što još imaš onda ponuditi na način mode, Gwynnie?

Ok, Gwyn. Imaš našu pažnju - vi i vaša potkošulja-manje, super kratak Armani odijelo.

U 2010. Chris Martin je bolja polovina je tek počeli eksperimentirati sa pokazuju više mesa nego Disney zvijezda. Srećom to je stil koji čuda radi za nju. Ona ima Atelier Versace zahvaliti za ovaj promašaj-wrap cut-out, ali to je sivo-roze ombre effect- i, oh um, da butina visoke split to zaista čini ovo izgleda raste.

Imajte na umu Gwyneth nosio svjetlucave Elie Saab broj u 2011. Godini, više od godinu dana prije nego što će smaragd postati go-obojiti na crvenom tepihu. Mi to zovemo mode prescience. Ili, veliki stilista.

A Wallflower nije. La Paltrow i tukao Kim Kardashian na udarac u ovom Pucci usjeva gornji broj.

Prva misao: Voleo bih da mogu nositi ovaj jednostavan-lepršav košulju haljinu nakon dvoje djece.
Kad bolje razmislim: Moram da uradim Tracy Anderson razraditi stat.

To možda nije za svakoga - pakao, to možda neće biti ni za koga drugog: to je bijela, opremljen Tom Ford haljinu sa CAPE - ali sve je to u radni dan, hm, Oscara, za GP.

Radite to!
Gwyneth korake sa pistom u ovom Bang na trend outfit Erdem. Ispis na print? Ne možete pobijediti ga.

Da li je ili od nje makrobiotička ishrana, sumnjamo Gwyn ima čak i šećera u njuška na daljinu. Dakle, ako ona odluči da izađe u haljini mesa imajući Antonio Berardi, mi ćemo ga u potpunosti podržavaju.
To, i ako je u redu sa ne nosi donje rublje, mi ćemo progledati kroz prste, previše.
Ali, bilo je vrijeme kada Gwyneth nije bio slika krojački savršenstva.

Natrag u dan sa mamom Blythe Danner, Gwyn potresla kragnom cvjetnim haljini koja izgleda kao nešto što bi proći u vintage prodaju danas.

Tako 90-ih, zar ne?

Budućnost gospođa Martin je pokazao ranoj fan muške odjeće stajling. Ovi slojevi izgledaju kao da su ravno skinula Beau u to vrijeme.

Što nas dovodi do Brad godina.
Ne sumnjamo 1995. Godine dobro Gwyn, koji je zakačio gospodine Pitt - onda glasali Sexiest Man Alive ljudi Magazine - ali saten combo rovova i-Converse mora da ide.

Vole ili mrze, Gwyn je pokazao ispred pidžama pokreta koji je dostigao vrhunac, oh, 16 godina nakon što je ovaj Slika je pukla u 1996. Uvijek ispred svih, uvek.