Hollyoaks zvijezde su napravile u Hollywoodu | BA.rickylefilm.com
Modu

Hollyoaks zvijezde su napravile u Hollywoodu

Hollyoaks zvijezde su napravile u Hollywoodu

Od Hollyoaks u Hollywood: The Chester sapun zvijezda koje sam napravio je veliki put

To je vrijeme za slavlje TV autsajderi koji su izašli na vrhu. 💪

Ako ste britanska glumica / glumac pokušava da to bude U Americi, Hollyoaks izgleda vruće malo iskustva da se na svom CV.

U proteklih nekoliko godina, Liverpool-based sapunice postao odgovor u Velikoj Britaniji prema susjedima s mnogim bivšim zvezdica događa učiniti veće i bolje stvari u Hollywoodu.

Iz Game of Thrones djevojke Nathalie Emmanuel i Roxanne Mckee American Gods zvijezda Ricky Whittle, pa čak i A-liste smiješno čovjek James Corden smo Provalili sve zvijezde koji je koristio Hollyoaks kao odskočna daska za međunarodni uspjeh.

Ricky Whittle - Hollyoaks

Karakter: Calvin Valentine
godina na Hollyoaks: 2006- 2011

Ricky Whittle - Hollywood

Gdje je sada: Odgovor Hollyoaks komadina je krunisan vicešampion serije strogo Come Dancing za 2009. Godinu. Od tada, on je krenuo U Americi će glumiti u nekoliko američkih televizijskih emisija, uključujući Single Ladies, NCIS, The 100 i ljubavnice. Ali to je njegova glavna uloga u novoj fantasy-mitologije hibrid američki bogovi koji ima sve govori.

Nathalie Emmanuel - Hollyoaks

Karakter: Sasha Valentine
godina na Hollyoaks: 2007-2010

Nathalie Emmanuel - Hollywood

Gdje je sada: Nakon njen nastup klase kao tinejdžerku narkoman u Hollyoaks, to je ne čudi da Nathalie je pogodila velika vremena. Nakon napuštanja show, otišla je na sletjeti svoju ulogu Missandei u Game Of Thrones i glumio u ogromnim blockbuster franšize Brzi i žestoki 7 i 8 uz Hollywood dečkima Vin Diesel i The Rock.

Barry Sloane - Hollyoaks

Karakter: Niall Rafferty
godina na Hollyoaks: 2007-2008

Barry Sloane - Hollywood

Gdje je on sada: Barry je od igranja psihotični serijski ubojica u Hollyoaks za glavnu ulogu u hit ABC seriji Revenge kao protagonista Emily bivši, Aiden Mathis. On je također pojavio u Darren Aronofsky filmu Noah, zajedno Russell Crowe i Emma Watson i glumila u sci-fi serije Whisper.

Emmett J. Scanlan - Hollyoaks

Karakter: Brendan Brady
godina na Hollyoaks: 2010-2013

Emmett J. Scanlan - Hollywood

Gdje je sada: Nakon njegovog odlaska iz Hollyoaks, irski glumac je glumio u NBC pokazuje Konstantina i AD. On je također napravio svoj blockbuster debi nakon što je predstavljena kao šef Riot garde u prvom Guardians Of The Galaxy film - jesi li ga uočiti?

James Corden - Hollyoaks

Karakter: Wayne College domar
godina na Hollywood: 2001

James Corden - Hollywood

Gdje je on sada: Ovo nije slučaj ", gdje je on sada" (svi znamo da je) nego, kad je on bio tamo? Vjerovali ili ne, prije nego što carpooling sa zvijezda A-liste, prisustvovanje Met Galas, pa čak i prije nego što su mu dani na Gavin i Stacey, James Corden je imao malu ulogu u Hollyoaks igraju ulogu čuvara na lokalnom koledžu. Ko bi pomislio? Evo još 18 činjenice o James Corden.

Roxanne Mckee - Hollyoaks

Karakter: Louise Summers
godina na Hollyoaks: 2005-2008

Roxanne Mckee - Hollywood

Gdje je sada: Nakon njen lik je ubio na dan svog vjenčanja (njen suprug, ni manje ni više) u klasičnom stilu sapun, Roxanne zadržao nizak profil na prednjoj strani TV prijemnika (iako je radila s tri zvjezdice u Taio Cruz Like A Star video, sjećaš se?), prije povratka u javnosti sa ulogu u Game Of Thrones kao Doreah, zajedno sa kolegama Hollyoaks djevojka Nathalie Emmanuel.

Emma Rigby - Hollyoaks

Karakter: Hannah Ashworth
godina na Hollyoaks: 2007-2010

Emma Rigby - Hollywood

Gdje je sada: Nakon nagrađivanog performanse kao anoreksična student Hannah Ashworth, Emma je napustio Hollyoaks i krenuli prema Hollywoodu, gdje je završila trljanje ramenima s imenima kao što su Penelope Cruz, Michael Fassbender i Cameron Diaz, kada je glumio zajedno sa njima u 2013 film The Counselor. Od tada, ona je predstavljena u ABC seriji Once Upon A Time In Wonderland kao Crvena kraljica i napravio niz gostovanja u drugim TV emisijama.