Intervju Dev Patel-a: Razgovaranje o skinsu, redakciji i Richard Gere | BA.rickylefilm.com
Modu

Intervju Dev Patel-a: Razgovaranje o skinsu, redakciji i Richard Gere

Intervju Dev Patel-a: Razgovaranje o skinsu, redakciji i Richard Gere

Dev Patel govori novi film i "divlji" KOŽE reunion

GLAMOUR je Leanne Bayley nedavno dala intervju Dev Patel o reprizirati svoju ulogu indijske hotelijer Sunny u nastavku, drugi najbolji Exotic Marigold Hotel. Film - koji smo vidjeli, to je super - je nastavak od The Best Exotic Marigold Hotel i povratka glumaca Maggie Smith, Judi Dench, i Bill Nighy.

Dođite do gledati intervju sa Dev...

Sa pitanjima oko njegovog nedavnog raskida sa glumicom Freida Pinto OFF ograničenja, Leanne je počela pitanjem Dev kako je bilo na posao uz britanske legende u filmu, i kako se osećao radi tako blisko s newbie glumaca - Pretty Woman zvijezda Richard Gere.

Nakon razgovora sve o svom novom filmu, Leanne je stalo da se detalji o The Newsroom - hit američke TV emisiji stvorio televizijski pisac i kreator The West Wing Aaron Sorkin. Političke dramskoj seriji glumio Dev uz Jeff Daniels, a nedavno je završila sa sjajan finale. Da Dev ikada vratiti na TV-u? Pogledajte naš video da saznamo!

Nismo mogli napustiti naš razgovor bez priče o Skins - Dev Patel je glumila u predstavi 2007. Do 2008. Godine 24-godišnjak je otkrio da je da je nedavno izašla na divlju noć s glumcima i to je trajalo sve do Rano u jutro.

Ako nemate vremena da pazimo na intervju sa Dev, pomaknite se prema dolje da pročitate intervju.

Pratite Leanne na Twitteru: @LeanneBayley

Dev Patel na... Radi na drugi najbolji
Exotic Marigold Hotel

Voljela sam ga. To je velika poslastica da se vratim sa ovim legendama, a oni su me stvarno dali stvarno mesnati ulogu ovaj put. On [njegov lik, Sonny] ima mnogo teških dizanje učiniti; puno velikih govora, a on je vrlo fizički sa g Gere koji je bio prilično zastrašujuće, ali zabavno.

Dev Patel na... Richard Gere kao Silver Fox

On je! On je zgodan muškarac. Bilo je ludo, znaš da Pretty Woman tema melodiju? Kad god bi krene, on ima da filmska zvijezda hoda i to je kao 'du du du du du' (peva pesmu). On je stvarno super. Moj lik je malo previše zaljubljeni s njim, do trenutka kada postaje neugodno, tako da je to dosta invaziju njegovog ličnog prostora, tako da je bilo smiješno. Mislim da je bilo zanimljivo za njega - vjerovatno je potpisao do učiniti ovaj film sa ovim lijepim legende britanske industrije i onda on suočio, većina njegovih scena, ovim dugih Indian dude koji je upravo kao, previše popio Red Bull.

Dev Patel na... Rad sa britanskim legendama

To je kao, hodajući oko hotela gde smo odseli je samo bizarrest iskustvo, jer ti si kao 'oh vidi, tu je Maggie Smith imao neke čaja na nju terasi ", a tu je i Judy [Dench] sunčanje uz bazen. I to je kao, Bill Nighy prolazio u odelu i to je samo sve oko. Moraš priklještite sebe svaki tako često.

Dev Patel na... Je uključeno u nagradu
osvajanja TV šou, The Newsroom

Bilo je super - to je bila dobra zabava. Bilo je napeto - kao intenzivan kao što ide na redakciji. Znaš, ti ovo stvarno masivne skripte koje piše Aaron Sorkin i dijalogu teška. Potrebno je mnogo kvarova noću je bilo prije nego što odemo postaviti pokušavaju da natrpati sve ove riječi u vašem mozgu. Svi su bili tako divno bilo - Emily Mortimer je u njoj, a ona je Britanac. Mislim da bismo bila na Jonathon Ross Show prije zajedno, tako da sam je znao od tada. Oni su svi neverovatno, Jeff Daniels, Sam Waterston, svi su bili zapanjujući.

Dev Patel na... The Newsroom što
mu se glupo

Ne (osjećati pametno). Ja se stvarno glupo. Sve samo ide preko glave. Ja sam kao, 'šta to znači? " Ja sam jedini momak u čitanje kroz to je samo zbunjen.

Dev Patel na... Da li je on bi napraviti još jedan za TV emisiju

Da. To zavisi od toga koliko je dugo opredjeljenje je, sada, razmišljajući o tome. I karakter. Redakcija je bila vrlo posebna stvar, jer je to HBO, kažu HBO nije ni televiziju - kvalitet to je tako dobro. Scott Rudin je proizvodnju, Aaron Sorkin je jedan od najvećih scenarista koji danas rade, i očito je cast, tako da mislim da bi trebalo da bude takvog kalibra da se to uradi.

Dev Patel na... Njegov Skins
glumi

Da, svi smo izašli - mnogi od nas je izašao u subotu. Da, kao dan nakon što sam letio u, tako da je bilo zabavno. Bilo je to kao mini okupljanje i bilo je dosta nas zajedno. Dakle, to je prilično divlje noći / jutra.

Drugi najbolji Exotic Marigold Hotel je u kinima SADA.

Zabava 2015: The Ultimate Edit