ITS # 11 Catwalk pregled - modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

ITS # 11 Catwalk pregled - modne vesti

ITS # 11 Catwalk pregled - modne vesti

Sutra je Chanels I McQueens

Bez namjere da se pohvali izvan potpis brags editor stilu, GLAMOUR.com mode stola spustio jedan od najtoplijih karte u gradu zahvaljujući našim partnerima u hladnom, Diesel: uživajući u dva dana Gelato i votke gorivo (Grey Goose, naravno), putovanje u Trst, Italija. Uz Made In Chelsea Amber Atherton i bolno cool ekipa stila gliterrato, svjedoci smo oko jedanaest finala International Talent Support.

Reci šta?

ITS je krajnji platforma za visoko talentovane modne i pribor dizajneri zaraditi priznanje i finansija, kao i parada svoj talenat pred novinare diljem svijeta. "Ovo takmičenje je katapultiran cijelu svoju karijeru u brzo naprijed", rekao nam je ITS # 10 pobjednik Shaun Samson. On je u dobrom društvu; popis prošlosti finalista čita kao ko je ko stila genije ili enciklopedije Fash heroja - stand up Peter Pilotto, Mark Fast, Michael Van Der Ham i Marcus Wilmont.

Žiri je, naravno, svjetsku klasu, a sastojao se od Diesel osnivača i dugogodišnjeg ITS pristalica Renzo Rosso, ultra-basnoslovan Njen osnivač Barbara Franchin, svjetski poznati umjetnik Marina Abranovic, britanski bloger Susie Bubble, buntovni mode pionir Aitor Throup i Fashion Week omiljeni Mark Fast, da navedemo samo nekoliko.

U subotu, 14. Jula monohromatske pista je bila na visokom intenzitetu oktana kao jedanaest odabranih dizajnera predstavili svoje ističe prikupljanje i borili ga za niz nagrada. POGLEDAJTE CATWALK PREDNOSTI OVDJE

Ichiro Suzuki osvojio najtopliji nagradu, Fashion Kolekcija godine. Žiri sažeti da je njegova kolekcija je bila samo "fu ** ing moderne". Suzuki predstavio model vojske (koji je isao tamo-amo više kao čopor lovaca) u geometrijskim, pikselizovane odijela sa trodimenzionalnim krojenja i ormar spajalice sa ugrađenim ličnost. Ove teme su bile tako lijepa, mi bismo pitati što su David Gandy da ih zadrži na.

Maruis Janusauskas osvojio prestižnu Diesel nagradu za svoj udara Sleeping Beauty kolekcija, koja je ogrezla u retro sladoled salon nijanse i aplicirano cvijeća. Osim Peek-a-boo ploče koje otkrivaju čitav nečiji derrière, ove haljine su pogodni za princezu. (Izazivamo Kate Middleton na amortizera Buckingham oko u jednom.)

A posebno priznanje mora ići na Vogue Talent i dobitnik Avery Dennison Marka Nagrada za inovaciju, Mark Goldenberg, koja je osvojila naša srca i kreditne kartice, odnosno. "Kuda dalje?" pitali smo dizajner izraelsko-rođen preko poslije-party Champagne. "Moj san je da radi u modu", odgovorio je on. "Negdje poput Chanel bi bio san". Da li ti to, Karl?

Www.itsweb.org

Sutra je Chanels I McQueens