Jeremy Corbyn modne i stilske lekcije | BA.rickylefilm.com
Modu

Jeremy Corbyn modne i stilske lekcije

Jeremy Corbyn modne i stilske lekcije

9 lekcije stil lekcije iz Jeremy Corbyn

Jeremy Corbyn bi nesumnjivo bili užasnuti ako je opisan kao da ima bilo kakve vidljive stilu. Lider rada je uvijek tvrdio da je politika ne radi o modi, s kojima će se složiti. Međutim, David Cameron rekao je danas Corbyn da on treba da ga kravatu i stavi na odijelo.

Nije za Corbyn su pješačke odijela i klizavo frizure njegovih vršnjaka, ne Jeremy Corbyn izgleda vrlo različite svima u parlamentu - rekao je lice anti-glamura, koja sretno sjedi sa svojim principima Leftie. Neznan da Corbyn, on je, u stvari slučajno ispred modne krivu - na London Fashion Week je prošle sedmice modnim pistama su preplavljena jakne, stanovi i kapuljačama.

"[Politika] nije modne revije, to nije gospodski klub, to nije institut bankar, to je mjesto gdje su zastupljeni ljudi", rekao je Corbyn u 1984. Intervjuu za Newsnight, prije nego što otkriva da mu je košulja bila od Co-op i njegov džemper je pletene njegova majka i "to je vrlo ugodan i savršen za ovu vrstu vremena".

Ali stvar je u tome g Corbyn, mi radije se tvoj lo-fi, utiče pristup stilu. Mi bismo ići toliko daleko da kažem da smo naučili neke stvari iz vašeg Jarvis Cocker-meets-geografije nastavnika get-up. Evo šta znanje smo prikupljene iz laburista nerado modni trend-setter:

Čarape i klizači ne mora formulisati hipster

To može biti i sinonim za političare previše lepršav nije mogao briga fotografija opps. On ima važnijih stvari na pameti.

Čuvajte se žute boje

To može biti strašno pražnjenje Pale koži, kao što je gore (sorry Jezza).

Nikada potcijeniti moć jednostavan, raskopčana košulja

Zakopčavajući košulju do vrha označava kruto gornju usnu; ići opušten i Insouciant umjesto toga. Otvoren, malo izgužvano košulja i čini naizgled pristupačniji onima oko vas i manje nepreteće na bilo opozicije koja mogu ili ne mogu doći u obliku Konzervativne poslanika.

Budite sigurni da obrađuju svoju zastoje izgled

Scruffy kao dnevna izgled može biti, svima treba posebnu set odjeću aljkav oko u.

Nikada ne podleći tradicionalnim oblačenja i budi svoj

Modnoj publici će biti tako impresionirani svoj integritet i prkosa da će oni, naravno, hrle - kao što je pokazano ovdje sa Bianca Jagger na anti-rata u Iraku demonstracija u 2003. Također imajte na umu kako Corbyn gotovo nikad ne nosi kravatu - on čuva pravi formalnosti za kada je prilikom zaista to zaslužuje, nego u prosjeku dan na poslu.

Razviti stil potpis

U slučaju Corbyn je pekar dječak hat - pogledajte preferiraju Tiny Tim, Keira Knightley, Pharrell i Williams. Oni također sakriti loš dan za kosu sa finesama.

Nemojte ulagati u ogroman Blazer

To će vam ponuditi klima nonšalantnosti. Dok smo mogli izbjeći žuti dres, mi bismo bili spremni da probam ovo sa parom dečka traperice i štikle.

A mornarica skakač je uvijek dobra ideja

Kao i svako pronicljive modni urednik će vam reći, mornarice skakač će vas spasiti od svih krojački pitanja. Nosite sa košulju za uredan izgled, ili pratite pravilo Celine palca i ide čistunac.

Ništa ne kaže ljeto kao slamnati šešir

Ne možemo u potpunosti vidjeti Diane Kruger ili Sienna Miller ide za ovu malu broj.

London Fashion Week: 15 Talking Points