Kako su 80-ih ikona Bucks Fizz završila na Brexit koncertu? | BA.rickylefilm.com
Modu

Kako su 80-ih ikona Bucks Fizz završila na Brexit koncertu?

Kako su 80-ih ikona Bucks Fizz završila na Brexit koncertu?

Kako je 80-ikone Bucks Fizz završiti igrajući Brexit svirku?

To je uvijek će se dogoditi. Ne, zapravo, ribati to. To nikada neće dogoditi. To nikada nije trebalo da se dogodi. Tri voljeni lica Bucks Fizz - da, to je * o * Bucks Fizz, pobjednici iz 1981. Eurovision Song Contest i najveći svjetski ambasadori za primarne boje i odvojivi niže Bodywear - u naslovu masivni Brexit svirku. Cheryl, Jay i Mike, će igrati BPop Live (da, to je, nažalost, ono što se zove) na 15.000 kapaciteta NEC u Birminghamu. Kao što je web stranica Politico rekao: "Pomakni se Glastonbury."

To je sve tako zbunjujuće, ipak. Jer oni nisu zapravo Bucks više Fizz. Nakon neslaganja (i po svoj prilici mnogo ljut Rending donje haljine tijela), ime je u vlasništvu Bobby G, četvrti originalni član i jedini koji ne nastupaju na BPop Live. Samo on može obavljati kao Bucks Fizz. Cheryl, Jay i Mike zamijenjen Bobby G sa Bobby McVay i sada obavljaju pod privlačan nazivom "Cheryl, Mike i Jay, bivši Bucks Fizz, s posebnim Gost Bobby McVay." To je ime kluba čak i princ će biti impresionirani.

Pa šta nagovorio Cheryl, Mike i Jay, bivši Bucks Fizz, s posebnim Gost Bobby McVay (imajte gore) na milost lokacija sam princ zadnji igrao na svom Akt Tour 1990? Sigurno Nigel Farage mora učinili su konferencijski poziv. "Momci. To je Nigel. Farage. Zovem te iz paba. Uvijek sam u kafani, momci!" Tu je zvuk mnogo piva slurping u pozadini. To je zapravo zvuči kao Nigel čineći sebe zvuči.

"Momci. Mi sastavljamo postavu za BPop Live. Nemojte misliti na trenutak da sam vas pozvao, jer 5ive, Alesha Dixon, East 17 i sestra Sledge sve izvukao iz ove linije. I ' m zoveš zato što želimo Bucks Fizz ". Dolazi zvuk zvona zvona i da neko kaže u piskavim Cockney naglaskom "Prošle narudžbe, molimo" iako je 4:37 na srijedu. Glas je jasno Nigel Farage imitira Barbara Windsor.

Cheryl govori prvi. Buka njenog odsutno branje na čičak na suknju se mogu čuti u pozadini. Čičak je skoro izgubio svu svoju moć nakon godina podrivanje na i off. "Dobar dan, Nigel. Pogledajte. Volimo koncert a volimo NEC. To će biti sjajno rip naše suknje off na istoj kultni fazu u kojoj princ obavlja gola Tour. Ali ne možete nas nazvati Bucks Fizz".

Nigel pretvara da nepovezano govoriti na pola litre na drugom kraju telefona. Očigledno je da on zapravo pije šoljicu crnog čaja njegov njemački supruga je napravila za njega. "Žao mi je, skoro sam prosula moje izuzetno veliki kriglu piva tamo. To je moj četvrti danas, znaš." Jay cijevi do: ". Mi smo Cheryl, Mike i Jay Prethodno je Bucks Fizz, s posebnim Gost Bobby McVay" Zvuk suknju obrušio do plafona je jasno čujan.

Nigel Farage kratko imitira i zvučni signal za voće stroj prije odaziva zamišljeno: "To je u redu, momci Poziv sebe što god želite Sve dok ti suknju podrivanje stvar..." Na drugom kraju je red Mike da govori. On vodi prste kroz vješto blowdried kosu, njegova ekstremiteta Bedevilled sa split završava nakon godina što obranog strane suknje leti kroz zrak. "Mi ćemo vam se javiti, Nigel. Pretpostavimo da je to da. Samo treba da provjerite sa našim čičak dobavljača prvi."

Najbolji ikone 80-stil inspirisati svoju retrospektivu (još vrlo moderan!) Ormar