Kanye West će prisustvovati Njujorškoj modnoj sedmici uprkos gubitku pamćenja | BA.rickylefilm.com
Modu

Kanye West će prisustvovati Njujorškoj modnoj sedmici uprkos gubitku pamćenja

Kanye West će prisustvovati Njujorškoj modnoj sedmici uprkos gubitku pamćenja

6 stvari koje su se dogodile kod Kanye West Yeezy Sezona 5 show

Reper je prisustvovao Fashion Week uprkos oporavlja od gubitka pamćenja.

Kanye West je svoj povratak u New York Fashion Week sinoć za svoju Yeezy Sezona 5 šou. Evo šest čudno i divne stvari koje su se dogodile na sajmu.

1. Pozivnice su skakači

Prije početka predstave i počelo, gosti dobio ukus za ono što dolazi na poziv. Zajedno s vremenom i adresu došao skakač ukrašena ime kolekcije 'Lost Hills'. Nije loše za pozivnicu.

Sezona 5 👀 pic.twitter.com/QSxnUNBpKZ

- Jake Woolf (@jakewoolf) 14. Februar 2017

2. Kylie Jenner je kasno

Zet i veliki Yeezy ventilator, Kylie Jenner, kasnio za šou. Osnivač Lip Kit navodno došao pet minuta u emisiji s dečkom Tyga, gdje je brzo odveo sjedište u prvom redu pored sestre Kim i Vogue SAD-urednik, Anna Wintour. Što se tiče Kourtney, Khloe i mama Kris nisu ni pokazati.

3. Bilo je GIANT video ekranima

Više velikom ekranu camo Yeezy #NYFW pic.twitter.com/24vgr4CbG0

- Vanessa Friedman (@VVFriedman) 15. Februar, 2017

Predstava predstavljena gigant video ekranima koji su pokazivali modeli rotirajući na platformi, prije nego što su napustili. Vjerovati Kanye to učiniti velike.

4. Model Halima Aden šetnje u hidžabu

Model nosi maramu na #yeezy šou 💖 #diversity xoxo pic.twitter.com/3M40u3yOPX

- Edward Enninful OBE (@Edward_Enninful) 15. Februar 2017

Somalski-američki model Halima Aden hodao Kanye emisiji nosi hidžab i krzneni kaput (na tome kasnije). Kanye je kasnije pohvalio na Twitteru za svoju lijevanje 19-godišnji model, s ljudima nazivajući ga pobjedu različitosti. 👏

5. Kanye nije izašao na kraju

Kanye West nije napravila nastup na kraju svog šou, kao što je uobičajeno dizajnera. Ljudi čekali njega, ali je dobio signal da je će biti ne-show kada supruga Kim Kardashian je bila prva da ustane i ode.

Je Kanye It Low-key nakon njegove nedavne hospitalizacije čuvanje? Još u novembru, reper koji je postao dizajner navodno je odveden u bolnicu na psihijatrijski pregled nakon poziva na hitne službe. Ta vijest uslijedila je nakon što je javno odobravanje Donalda Trumpa i naglog otkazivanje ostatka 'Pablo' turneje.

Njegov prijatelj, muzički producent Malik Yusef, kaže Kanye je od tada se fokusira na njegovu porodicu i oporavak. "Ja sam bio u njegovoj kući [i] sjeo s njim oko šest, sedam sati, samo šetnja kroz njegovo zdravlje i oporavak. Uspomena vraća, što je super dobro. [On je] samo ljekovita, druženje s njegove porodice. Sant postaje velika i hodanje, igranje sa igračkama, pa mu to okrepljuje. "

6. Sia zatražio Kanye prestati koristiti krzno

Dragi @kanyewest smatrate ide krzno besplatno? To je realnost krzna za modu - to je tako tužno 😰 https://t.co/fdUhN78nlg

- sia (@Sia) Feb 15, 2017

Nakon predstave, koji istaknuta brojne bunde i pribor, pjevačica Sia je na Twitteru da pozove Kanye da se krzno besplatno. Ona je napisao: "Dragi @kanyewest smatrate ide krzno besplatno? To je realnost krzna za modu - to je tako tužno "Ona je dodala YouTube video pod nazivom" Pod bunde: Zečevi 'Krici smrti "na tweet..

Sia je prošle godine napravio istu molbu Kim Kardashian, bez odgovora.

Kliknite ispod za više od najboljih akcija celebrity Fashion Week.

Ko je bio na Frow? Poznati na Fashion Week 2017