Kate Moss stil i modne lekcije iz Kanova | BA.rickylefilm.com
Modu

Kate Moss stil i modne lekcije iz Kanova

Kate Moss stil i modne lekcije iz Kanova

Stil lekcije iz ikona Kate Moss

Svake sedmice GLAMOUR modne karakteristike urednik, Ella Aleksandar, će proslaviti stil ikone. Neki mogu biti očigledno (u Kates i alexas ovoga svijeta) i još malo vjerovatno (vjerovatno Keith Richards i definitivno Tiny Tim), ali ona će objasniti zašto i kako svaki uticali našim ormarima i koje pouke možemo naučiti.

Ja bih da počnem ovu franšizu slaveći slave Kate Moss, koja je sinoć je svoj prvi nastup na Cannes Film Festivalu u 15 godina. Da, ja sam svjestan da Mossy stil je tiresomely pored više kao da je predmet na David Attenborough dokumentarni film, ali postoji razlog zašto je i dalje nastavlja da nas fasciniraju i sve to ima veze sa stavom i malo veze sa odjeću.

Sinoć je nosila narandžastu Halston Heritage haljinu i, naravno, izgledao neverovatno jer su svi odjeća izgledaju dobro na Kate. Izgledala je kao Studio 54 party djevojka, definitivno takva osoba može naći pušenja peder sa Andy Warhol i Bianca Jagger na kraju večeri. Tu je argument da kaže da izgleda kao Gillian Taylforth (aka Kathy od Eastenders) na provod, i mislim da će biti u redu s tim.

General ormar Kate je obično izgleda kao da je posuđen iz muzičar, da li je mršav marame Keith Richards ili prljavo bijele majice mouldy Lookalike krompira Pete Doherty i kožne jakne njenog navodnog bivšeg muža Jamie Hince. Ona drži na celu sa onim što ona voli - Skinny Jeans, koža, leopard kapute, crna sudovi, gusar poput Plutajuća majice. Onda noću uživa jaku stranku izgledaju, kao naranče Halston haljinu, kožni korzet ili mini suknju s fishnets, koji je vješto uspio nositi bez izgleda kao Kat Slater iz Eastenders.

Povratak u Halston haljinu. Gigi Hadid mogao nositi istu stvar, a ona bi izgledala sjajno, ali ona ipak ne bi izgledalo kao bez poštovanja glamurozan kao Kate. Mahovine ne briga šta neko misli o njoj i to je dio njenog šarma. Ona nije mogla briga da to nije u redu ili društveno prihvatljivo više da puše, ili da društvo očekuje od nje da olakša u srednjim godinama sa tihom ugled.

Ti bi nikad neće uhvatiti je da trči maraton ili dijeljenje njenu sliku radi ranog jutra joga: ona je suprotnost svakom dosadan čist životni hir. Ona je i dalje ništavno ispadanje taksija, gobbing off javno (da siromašni Easyjet službenik) i uzimajući ljut sa svojim prijateljima - ona je potpuno osvježavajući. Svaki put pročitao sam šokiran naslov na ono Moss je do noć prije, čini me smile, jer to je upravo ono što sam očekivao od nje da se radi na mirnoj srijedu navečer.

Mossy je nepomirljiva - u smislu njen stil i način na koji živi svoj život, odbijajući da prate očekivani ideju udaje, skrasim, koji ima nekoliko djecu i nosi u penziju odjeću. Ona je pravi Ab Fab u svim njenim Champagne-gutaju, lanac-pušenje, leopard-print nosi slavu. Ona maršira u ritmu svoje bubanj i to je razlog zašto ona će uvijek biti stil heroj.

Kate Moss i njen najlegendarnijih izgled svih vremena