Kelly Osbourne dizajnira plus liniju odjeće - moda poznate ličnosti | BA.rickylefilm.com
Modu

Kelly Osbourne dizajnira plus liniju odjeće - moda poznate ličnosti

Kelly Osbourne dizajnira plus liniju odjeće - moda poznate ličnosti

Kelly Osbourne dizajnirati plus size modnu liniju

Još jedan dan, još jedna osoba linija odjeće najava - ali ovaj je obećava da će biti malo drugačija.

Kelly Osbourne, koji trenutno kritizira odjeće celeb kao sudija na E! Mreže TV emisije Fashion Police, čini potez u dizajn pokretanjem plus veličine modne linije.

Prema Digital Spy, Osbourne (koji sebe opisuje kao "bivši debela osoba" nakon što je njen post-Ples sa zvijezdama gubitak težine) ove sedmice rekao je novinarima da je sastanak potvrdio je modnu liniju:

"Imao sam jedan od najuzbudljivijih sastanaka u mom životu ove sedmice - to prilično zeleno svetlo moja linija odjeće Kad sam sjeo na ovom sastanku i oni su rekli:" Da, imate kreativnu kontrolu i naravno možete učiniti plus. Veličina'"

Osbourne tweetovao o mogućnosti modnu liniju u avgustu, ali sada je potvrdio više detalja.

Obećavajući da će biti "quirky" i bilo bi zaista odražava njene ličnosti, element veličine plus je jasno važno zvezde, koji je govorio na dužini oko njen odnos sa modnoj industriji:

"Kada sam smršao i počeli da nose odjeću Uvijek sam želio nositi, ali se ne uklapaju u, to je kada je [moja percepcija industrije] zaista počeo da se menja. To mi dali malo gorko-slatki osjećaj prema modi svijet... Ja sam odrasla da shvati, koliko god se to ne sviđa, da modni svijet stvarno ne želite da slušate šta malo bucmast djevojka ima da kaže "

Ona je također rekla Fashionista prošle godine:

"Niko ne obraća pažnju na masti djevojka u modi... To je istina! To je tužno. Zato ja volim žene poput Beth Ditto koji rade vlastite odjeće. Zato kad je moj red izlazi Nikada neću učiniti ništa što je osvojio ' t prevesti do plus-size kao dobro. Jer svi zaslužuju da nose mode "

Pa šta će odjeća biti? Nema detalja, kao još ko će se proizvoditi liniju odjeće ili gdje će se prodavati, ali smo predvidjeti neke girly, laskavo ženskog komada baš kao njen stil crveni tepih, ali uz malo nervozan detalja koji nagovještavaju da je rock i roll baštine.

Sljedeći Fashion