Kendall Jenner razgovara o relaksaciji i upoznavanju u vogueu američkom intervjuu | BA.rickylefilm.com
Modu

Kendall Jenner razgovara o relaksaciji i upoznavanju u vogueu američkom intervjuu

Kendall Jenner razgovara o relaksaciji i upoznavanju u vogueu američkom intervjuu

Kendall Jenner dobiva iskren oko koje se bave anksioznosti i njen ljubavni život u novom intervjuu za Vogue

'Imam doslovno ništa da krijem. "

Prošlo je mirno godina za Kendall Jenner, ali se vratila sa novim poklopcem US Vogue i iskren i otvoren razgovor da se pokrene.

U njemu, ona zadire u to kako je potrebno vrijeme off - znamo da se bori sa anksioznošću - pa čak i potvrđuje da je sretna i u vezi.

Kako bi se osiguralo da se ne preopterećeni poslom, ona je napravio korak unazad i više u kontrolu nad svojim profesionalnom životu.

"Napravio sam ga točku na početku 2017. Godine svjesno usporiti, potrebno više vremena za sebe, biti više selektivno, a ne samo to sve što su mi agenti reći da radim."

Ona je također preuzeo TM, specifičan oblik tihog mantra meditacije, kao i vježbanje jahanje ponovo (ona ima dva konja zove Bella i Dylan).

Kada je u pitanju njen ljubavni život, glasine su počeli kruže da bi ona mogla biti gay kao ona voli da zadrži odnosa privatno, ali ona ih je upućen iskreno u ovom novom intervjuu. Ona je sada dating košarkaška zvijezda Blake Griffin u Detroit Pistonsa.

"Mislim da je to zato što ja ne volim sve moje druge sestre, koji su kao," Evo mene i moj dečko! "Dakle, to je stvar za trenutak jer me niko nikad nije vidio s tipom. Ja bih uvijek išao tako dodatni napor da se low-ključ sa mladićem, šunjamo cijelo vrijeme. Ne želim da, kao što je, gledaj lud.

"Ne mislim da imam biseksualac ili homoseksualac kost u tijelu, ali ja ne znam! Ko zna ?! Ja sam sve dole za iskustvo a ne protiv nje bilo ali nikad nisam bio tamo.

"Isto tako, znam da imam vrstu a.male energije? Ali ja ne želim reći da je pogrešno, jer ja nisam transrodna ili tako nešto. Ali imam težak energije. Ja potez drugačije. Ali da odgovorim na vaše pitanje : nisam gej moram doslovno ništa da krijem nikad ne bih sakriti tako nešto "...

Govorila je o Kylie novi dolazak, Stormi, i rekao da je mala oko nje i njenog mala sestra 'još bliže' je napravio - ali kaže da nije spremna samo još da postane mama.

Tako je dobro čuti da je Kendall je u velikom mjestu sada.

Uhvatiti punu intervjua i photoshoot Mert Alaş i Marcus Piggott u novom broju američkog Voguea.