Kim Kardashian o statusu moda i stila | BA.rickylefilm.com
Modu

Kim Kardashian o statusu moda i stila

Kim Kardashian o statusu moda i stila

Kim Kardashian: Zašto svijet mode me prihvatili

Kim Kardashian je zaslužan suprug Kanye West za poticanje modnom svijetu da je prihvati u okrilje.

Realnost TV zvijezda je sada pisti redovne, često postavljen pored urednica američkog Voguea Anna Wintour. Dizajneri zahtevamo da joj haljinu i kćer North i svoju garderobu izbori su pomno od strane modnih magazina širom sveta.

Ali, kako kaže, bilo je Kanye, koji joj je pomogao da dobije nogom u vrata.

"Prije nego što je moj muž i ja počeli da izlazimo, on mi je [bivši urednik Voguea Paris] Carine Roitfeld je stolić knjiga doveo i bio kao," Trebao bi proučavanje ove knjige, ovo je kao modna biblija ". A ja sam bio poput 'ko je Carine? ". Nisam znao ništa", rekao je za CNN. "A on je rekao:" Pogledajte, jednog dana ona će te Style '... Kanye vidi ono što je tamo na ulicama i samo zna kako da to prevesti u nešto što bi izgledalo dobro na mene. Samo mi pomaže da guraju svoje granice malo i isprobavanju novih stvari. "

Ona misli da je "lud", da je ona Frow običan, uz napomenu da je njen svjetski poznate krive nisu stereotipni pogled modne ljepote. Zvezda je rekla da osjeća "zahvalna" za Givenchy kreativni direktor Riccardo Tisci, koji je bio prvi luksuzni dizajner spreman da joj se oblači,

"Moj tip tijelo nije tipičan tip model tijelo", rekla je ona. "To je uzbudljivo da smatram da dizajneri vide različite oblike tijela i stilova i spreman da preuzme taj rizik."

[Html #### Id¬1nbjet]

Kardashian je rekao da je tajna pravi stil je znati vaš tip tijela i koristeći ga u svoju korist.

"Toliko stvari izgledaju neverovatno moju sestru Kendall, imamo potpuno različita tijela i znate da se nešto može izgledati neverovatno na pisti, a onda jednostavno ne odgovara mom ličnom tip tijela", rekla je ona. "Tako da mislim da je došlo do lekcija koju sam morao da nauči - ponekad na teži način -. Da ponekad stvari ne uvijek rade out"

Osvrnemo na Kardashian stil evoluciju ispod:

Kim Kardashian stil i kako modni svijet pao pod noge