Klub za kućne ljubimce Private Club London - čisto jesti - restorani sa zdravom hranom | BA.rickylefilm.com
Modu

Klub za kućne ljubimce Private Club London - čisto jesti - restorani sa zdravom hranom

Klub za kućne ljubimce Private Club London - čisto jesti - restorani sa zdravom hranom

Pregled: Početna Kuća Clean Menu

Fraza "jednom od londonskih najekskluzivnijih privatne korisnikovih klubova obično priziva slike teških, popustljiv hrane, cigare i starci brbljas o" posao ".

Ne ovaj.

Početna kuća, nalazi se na tri gruzijskom gradu kuće u lisnatom Portman Square, može biti strm u povijesti, ali to je iznenađujuće okrenuti budućnosti.

Oni su nekako spoji sjaj 18. Stoljeća s 'bez glutena-avocado'd-quinoa moderne pomodnosti' - najbolje od oba svijeta.

Njihov novi čist izbornika, koristeći pamet umove šef Chef Adrian Martin i osoba trener, Jonathan Goodair, bockao naše uši. Navodno, doručak, ručak i večera sada ne znači ugljenih hidrata, šećera i alkohol preopterećenja (iako to može biti ako si preko toga i samo fancy punu Monty). Možete ostati zdravi, ali ne i gladan na ukusna quinoa kaša ili otvoreni raži klub sendvič sa slaninom i razbio avokado.

Tim GLAMOUR mislio da ćemo dati čist izbornika vrtlog - doduše, svi mi imamo intimnih odnosa sa šećerom i neki od nas su poznati jesti čips za doručak, tako da je ovo moglo da ode u oba pravca.

Nabasao smo u Početna Kuća je dekadentan Front saloni na bol-o-sat u utorak, nejasan očiju i spreman da sruši slaninom buttie (raž purlease). Ali cinizam brzo isparila u tišinu kao ljudi žele da se fokusiraju na svoje ukusne hrane, a ne jedni drugima dosadan ponedjeljak navečer priče. To je čista talenat napraviti smoothie sadrži Kale ukus sanjive, ali ovi momci imaju ga.

Naša doručak valjani u nekoliko sastanaka, koji su, naravno, valjani u nekoliko pića u vrtu. Wow, ovo je mjesto kako bi svojim prijateljima, datume i svoje klijente. To je sunce zamka, da ne spominjemo čovjek-candy centralno, ispijajući šampanjac pod belim suncobrani i tražim više kao zemlja klub u Sussexu - miljama i miljama daleko od posla u Londonu. Članstvo ovdje će biti krajnji poklon (tata, nadam se da čitate.) - oni imaju teretanu, tri Gruzijski kuće odmarati u (zašto ne) i najsenzacionalniju sobe skoči na krevet i kradu besplatan uređaja u One baciti grand stranke koje nas obične smrtnike mogu samo sanjati i imati - da li ste spremni - tajni noćni klub dole ako pijete glavni bar suho i treba da igram ga.

Tako da, mi smo isprobati čisto meni - i to smo voleli. Ali naša hedonist strane mogu prestati misliti o tome kako bi naši životi izgledati sa Početna Kuća u njemu; The Secret Garden, dekadentan sobe i mjehurići na terasi nakon posla... Proći nas menija članstvo ponovo hoćeš li?

Pratite na Instagram: @RosalynWikeley