Kopenhagenske modne sedmice i vruće marke | BA.rickylefilm.com
Modu

Kopenhagenske modne sedmice i vruće marke

Kopenhagenske modne sedmice i vruće marke

5 puta smo se zaljubili na Fashion Week-u Kopenhagenu

Šta je to u Skandinaviji? Osim zgodnih kafića, najljepše plavuše i opušteno-on-a-bike način života, Scandis čini da bi mogli da dovedu svoje minimalistički prvorodstvo svakom da svaki zadatak okreću svoje ruke

Copenhagen Fashion Week prošle sedmice je bio pogodan primjer. Dok #CPHFW zauzima nezgodno vrijeme u godišnjem modnom kalendaru (sjedi između sezona, to može biti teško da iznese potpuno nove ideje), došlo je do beskrajne tok covetable ansambala sashaying duž gradske modnim pistama.

Nema sumnje da je modni dizajn industriji u zemlji dolazi od života, uz mnoštvo komercijalno uspješne i neosporno cool brendova na šou. Dodaj u procvatu distributeri i navijači u nekim od najvećih svjetskih slijedi blogera (mnogi od kojih su prisutni, vidi dolje) Danci su definitivno pravi buku na globalnoj modnoj sceni. Evo naših top 5 razloga da Kopenhagena Fashion Week...

1. Ganni

Za ultra low ključ, West Coast ispunjava minimalizam vibru, ne gledati dalje od Spring Collection Ganni je 2016. Godine. Na čelu koje muž i žena duo Nicolaj i Ditte Reffstrub, ove sezone vidjeli smo hrabre limun boji cvjeta, kupaće kostime slojem sa čistom haljine i cropped krojenje. Isto tako ne mogu čekati da se naše ruke na njihove kože safari jakne.

2. Malene Birger

U 2014. Osnivač Malene Birger predala vlada do nje štićenik Christian Exsteen i rezultat je bio pooštravanje uređivanje i čistiji, više modnih naprijed estetski. Ove sezone smo vidjeli od glave do pete plete, koral akcentima, sirovo rubova i BEANIE silueta garantuju da nikome izgledaju kao da su dio Kopenhagena publike.

3. Skagen

U proteklih godinu dana, novo instated kreativni direktor Mariza Scotch je doveo svoje iskustvo iz kuća, uključujući Tods, Ferragamo i Kate Spade na plodan sat oznaka. Rezultat je bio stvaranje lijepe linije kože, uključujući i niz mora imati mini torbi i osvježiti brenda uključujući novi Kopenhagenu trgovine. Skagen je satovi su također imali nekada-over i uključuju više muškog stilova, koji su definitivno Fashion Week spreman.

4. Baum & Pferdgarten

Nudi najviše nestvarno lep trenutak u Kopenhagenu fashion week, B & F dizajnera Rikke Baumgarten i Helle Hestehave predstavio kolekciju, koja uklopljena smjera fashion bilješke uzeti iz A / W 2015. Godine sa instant nošenje. Nogu o 'ovčetine rukav mantilu je bila lekcija u jednostavnosti, dok mikro cvjetni bluza slojevita sa teksas tunika ima ozbiljne ormar žalbu.

5. Scandi Djevojke

[Instagram id = "6Lwwa2wNZL"]

Kao i dizajn na pistama, jedan od glavnih žalbe Fashion Week u Kopenhagenu se vidi kako tastemakers grada rade izgled na ulici. Sa Hedvig Opshaug (norveški, blogovi The Northern Light), Pernille Teisbaek (danski, blogovi na Look de Pernille) i Marie Hindkaer Wolthers (danski, blogovi na Blame It On Moda) sve prisutne, bili smo zatrpani stil na ulici.

Outfit of the Day