Kreativni direktor Calvin Klein Kevin Carrigan - modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Kreativni direktor Calvin Klein Kevin Carrigan - modne vesti

Kreativni direktor Calvin Klein Kevin Carrigan - modne vesti

Pet minuta sa kreativni direktor Calvin Klein Jean

Calvin Klein Jean 's ponovo pokrenut u glavnom gradu na spektakularan način - ne možete pobijediti nastupom superstar-sa-SWAG, Rita Ora - tijekom London Fashion Week. Popričali smo s Global kreativni direktor brenda, Kevin Carrigan da razgovaramo sve stvari farmerke.

Naša decembar Cover Girl, Rita Ora je prethodno predstavljena u ck one odjeće reklamnoj kampanji - zašto je ona bila savršeno odgovara za brend? Šta stil odgovara joj je najbolji?

Rita je nevjerojatna! Ona je bila savršena za naše ck jednu liniju unisex cool BEANIE farmerke, majice i donje rublje. Svoj lični stav, zajedno s drugim cool Britancima poput Pixie Geldof, sumiraju novu generaciju individualnosti. Rita je još mlada, ali njen lični stil je već toliko evoluirali. Ona može lako ići od crvenog tepiha u street style sve u jednom danu.

Za žene, što je najbolji način da nose farmerke?

Za ovo ljeto, to je BEANIE, stvarno lagan, mršave jean u blijedo plavoj pranje. Ja također volim traper na traper ove sezone, ali svi težine moraju osjećati udobno i imaju osjećaj bez muke. Takođe sam kao trostruki denim-na-teksas izgled: usjeva jaknu, veliki dečko teksas košulja i Jean - sve u blijedo plavim tonovima. Tu je zaista ništa više kultni-američki nego farmerke.

Šta bi svaka žena se kad oni oblačim?

Dobro donje rublje! Znam da je ovo možda izgleda kao očigledan savjet, ali iz velike gole Calvin Klein Underwear osnove za naše fenomenalne brights, ili seksi push up grudnjak, donje rublje definitivno broji!

Koja je najbolja stvar u vezi farmerke iz Calvin Klein Jeans?

Nudimo različite napade, udobnost i našu originalnu Omega zadnji džep dizajn, koji je bio dosljedan element od 70-ih godina. Ne postoji ništa kao što je jednostavan srezana, kultni američki plave Calvin Klein jean.

Koje stilovi su svi ćemo žele da nose doći jesen / zimu?

Novi roker udarac jean u velike snage protežu trapera. To je na osnovu našeg najprodavanijeg mršav jean s hladnom udarac baklju na porub i visok porast struka. Stil je počast originalnom Brooke Shields reklamnu kampanju, udarac Richard Avedon, gdje je sjedi na podu s nogama izbačen. To je srezana, produžujući nogu siluetu. Mislim da se žene će obožavati ovaj novi stil.

Šta te inspiriše?

Ja sam uvijek inspiriran emocijama i riječima, nego tematski sezonskog koncept. Trudim se da se stvori raspoloženje i osjećaj i uvijek pratite moj dizajn mantru: oblik, funkcija i ljepote. Za iduću jesen, "pokret" je bila polazna tačka za sve linije sam dizajn. Vidjet ćete ovo nosio kroz osećaj siluete u sportske odjeće linije, na stil novog rocker udarac jean, i tekstura, grafike i tkanine od linijom donjeg rublja.

New York stil u odnosu na London stil?

Vidim Britanci kao cool sa ekscentričnom stilu ulici, dok New York predstavlja više srezana, bez napora modernosti.

Koji trendovi li ste spremni da vidi kraj?

Cipele s platformom. Drago mi je reći da sada postoji rafiniran, jednim jedinim cipela trenutku.

Opišite žena Calvin Klein Jeans u tri riječi.

Seksi. Napora. Pared-dole.

Ono što je bio tvoj najveći izazov trenutku tijekom svoje vrijeme na Calvin Klein?

Moj najveći izazov je nešto što sam ponovo svake sezone. To je vrlo teško prijedlog da se razvije 2-dimenzionalni skica u 3-dimenzionalni tačka a. To nije tako lako kao što bi se moglo pomisliti - i to je izazov za mene i moj tim kako bi se osiguralo najbolje odgovara i najbolje kvalitete za naše klijente. To je rekao, to je ujedno i jedan od najuzbudljivijih aspekata ono što ja radim. Tako je zanimljivo raditi s novim tekstilne tehnologije vidjeti kako tkanina reagovati, ogrnuti i osjetiti na ženskom telu. Razumijevanje i uključivanje ovih aspekata su ključ za poboljšanje kako će ona na kraju osjećati i krenuti u odjeću. Modni dizajneri su tu da bi se žene osećaju seksi još ugodno, i na kraju prekrasna - i da budu uspješni, moramo dizajnirati s njom u vidu sve vrijeme.