Krila iznad pantalona trend - poznate ličnosti na izgledu 90-ih | BA.rickylefilm.com
Modu

Krila iznad pantalona trend - poznate ličnosti na izgledu 90-ih

Krila iznad pantalona trend - poznate ličnosti na izgledu 90-ih

Bojte se: Suknje preko pantalone ponovo se vraćaju

'90 omiljena je vlasništvo donekle renesansu.

Evo nešto što nikada nisam mislio da ćemo čuti sebe govoreći: suknje preko hlača ponovo se vraćaju.

To je trend koji bi mogao učiniti čak i modnih ravnodušnim drhtaj, ali bilo je jednom vrijeme - oko 1998. Godine, kada je bio camo print također stvar - kad bismo povući na naš omiljeni par farmerki I teksas suknja u isto vrijeme. Je li to da ne možemo odlučiti na outfit, pa smo nosili i za pakao od toga? Da li mi mislimo da je dodao ono nešto za naš izgled? Pokušavamo da se u naše pre-teen način razmišljanja i što nije, ovdje.

U svakom slučaju, to je vrijeme da se oslobodi bilo loše osjećaje smo imali prema combo i reembrace ga, kao nezgodan trend se pojavljuju sve više i više na modnim pistama: Celine, Toga, Marni i Emilio Pucci sve pokazala varijacije pogled u nedavnoj jesen / zima '16 i proljeće / ljeto '17 emisija.

Suknja (ili haljinu) preko pantalona trend je prvi put postao popularan od strane poput 90-ih godina grupe B * Witched, a zastupao početkom Noughties bendova kao što su Girls Aloud. Dok ovih dana, to postaje omiljeno sa street style zvijezde i viđen je u izobilju na ulicama New Yorka, Londona, Pariza i Milana.

To je također dobija na snazi ​​na modnoj osoba spoja, sa zvijezdama kao što su Gigi Hadid i Emily Ratajkowski nekako čini trend izgled, skoro dobro. * Cool *.

Da, mi mislimo da smo došli oko. Možeš li?

Za BAFTA, Emma Stone dokazao da suknje preko hlača trend je i dalje uporne, noseći krase, glazirano Chanel. Très chic!

Šta Gigi Hadid radi, mi ćemo pratiti. Ali kada je nosio traper suknju preko pantalona combo, bili smo skeptični. Dolazimo oko, iako, kao što je ona samo izgleda tako prokleto kul.

Teško je za Emily Ratajkowski da ništa izgledaju loše, a to nije bilo drugačije kada je nosila ovu Josie Natori jesen / zima '16 metalik zlatna haljina preko odgovarajuće hlače. Ona izgleda odlično, ali smo još uvijek bori da zamislimo ovaj izgled radi na nas obične smrtnike.

Evo, Diane Kruger nosi plavi Monique Lhuillier Caped vrha i pantalona kombinacija. Modni Maven zna šta radi kad je u pitanju stil, tako da ćemo ići s njom na ovom.

Kendall Jenner 's također nosi lukav trend. Moramo priznati, dolazimo oko.

Emma Watson je nesumnjivo pionir osoba suknje preko pantalona trend. Svi smo u šoku kada je glumica nosila ovu crnu verziju trenda na Perks of Being a Wallflower premijeru u 2012. Godini, ali to nije stavio van zvezdu, koja je nastavila nositi trend od tada.

Kao kad je nosila ovu Christian Dior haljinu preko crne pantalone na Zlatnih globusa u 2014. Godini.

I ovdje u Bijeloj kući dopisnika Večera kad Emma nosio maka prekrivene Osman dizajn preko pantalona cigareta.
Dokazano je da je suknju preko pantalona trend definitivno ima podršku osoba, ali da li ići tamo?