Lauren Conrad New York modna nedelja Prikaži slike | BA.rickylefilm.com
Modu

Lauren Conrad New York modna nedelja Prikaži slike

Lauren Conrad New York modna nedelja Prikaži slike

Lauren Conrad je NYFW šou bio Instagram san

Lauren Conrad jučer se vratio u New York Fashion Week debi ograničenu kolekciju izdanje kapsula njenog Kohl liniju, i to je bila poslastica za oči.

Sve je bilo vrlo... Lauren Conrad.

Bivši Hills zvijezda stvorila Instagrammable show - zajedno sa pozivnice u prilogu buketima cvijeća, prilično bijele klupe i drvene stolice sa poklopcima bijele sjedala.

Backstage, Lauren je imala svoju frizer Kristin Ess i svog šminkera Amy Nadine stvoriti izgled za predstavu. Lauren je rekao E! da želi ljepote biti "vrlo romantičan.. [a] meki osjećaj. Nije previše sjajnog, ne previše netaknute."

Lauren je imao zvjezdani red; Olivia Culpo, Dylan Penn, Ashley Tisdale i Chrissy Teigen.

Je zauvek najbolji prijatelj, Lauren Bosworth, tu je bio i da daju svoju podršku.

Čestitamo na prilično reviju, LC.

Dana 18. Avgusta 2015. Godine, napisali smo.

Pazi Victoria Beckham - Lauren Conrad bi mogao biti oko da ti ukrade oduševljava publiku fashion week krunu.

Ona joj je ime na The Hills, a poznat po tome što "The Girl Who nije otišao u Pariz", a ona ima savršen život (od onoga što možemo reći od nje Instagram računa!), A sada je samo da bolje i bolje - ona je isključen u New York sljedećeg mjeseca će debitovati ograničenu kolekciju izdanje kapsula njenog Kohl liniju na New York Fashion Weeku.

Uzimajući na Instagram, ona s titlovima na slici gore: "Tako sam uzbuđen objaviti da ću biti debitovao novu kolekciju @LCLaurenConrad na #NYFW 9. Septembra Bili smo naporno radili mjesecima i tako sam uzbuđen da se konačno! biti u mogućnosti da kažem svima! #LCRunway ".

Vintage inspirisane klasa, po cijeni razumno između 12 € (7 €) i 200 € (127 €), će biti dostupan za kupovinu odmah nakon predstave. Novootvorena LCRunway.com će stream emisiji uživo kada je show se dešava na 07:00 9. Septembra.

"To je pravo sa ulica New Yorka. U ovoj zemlji čuda", kaže Conrad na sajtu o prikupljanju, koji će Kohl obećanja imaju "čist, polirani i prilično" estetske i "dip-obojen nijansama zelene šume i kadulja, inspirisan misterija i čaroliju šume. "

Ovo nije LC 's prvi rodeo - nemojmo zaboraviti da je ona pokazala kolekciju na Mercedes-Benz Fashion Week u Los Angelesu 2008. Godine nije baš dobiti odlične kritike, a niti Stellar prvom redu, ali ona doći dug put u posljednjih sedam godina.

Će njen novi muž William Tell učiniti David Beckham i sjedi u prvom redu? Mi smo sigurni da se nadam.

Hretan rođendan, Lauren Conrad! Slavimo s njom najbolje trenutke za kosu