Londonska modna nedelja jesen - zima 2018 | BA.rickylefilm.com
Modu

Londonska modna nedelja jesen - zima 2018

Londonska modna nedelja jesen - zima 2018

London Fashion Week: Top Ten

Od najbolje pokazuju da najbolje odjevenih u prvom redu, evo deset potrebu da zna stvari koje smo vidjeli, voli i čeznula na London Fashion Week

Naša omiljena stranka

Noć jedan video udarati se u Vivienne Westwood Get A Life Palladium bash - zajedno sa listom modnih imena sve dok naš ruke činilo. Improvizovani nastup Jessie J; spot Olivia Palermo, Vivienne Westwood i svaki poznati model pod suncem; i nekoliko čaša šampanjca (ok, možda i više od nekoliko) kasnije i bili smo teturaju naše 5 inča klinove se u krevet.

Većina Spotted Celebrity

To je bila Alexa v. Olivia Fash-off, kao ova dva to-devojke iz obe strane bare pojavio se na tone prvim redovima i dosta stranaka, u nizu stalno sladak odjeću.

Većina Star-optočen Front Row

.as je uvek bio Burberry, gdje su gosti, uključujući Kate Bosworth, Daisy Lowe i Lily Donaldson tretirati na pravi snijeg. Predstava čak privukao mode ljubavnica Rachel Bilson na 15 sata leta od nje sunčanih domu u Kaliforniji u kišoviti London. Sada kada je posvećenost.

Naš savjet za Top

Mladi Britanac dizajner i pobjednik britanskog Fashion Award Holly Fulton. Kao urednik Jo Elvin rekao, "Maxi je tu da ostane i Holly su prekrasne prozirnim, saten stvari u svim način kapriciozan otisaka. Udružio sa svojim biserom ukrašena T = Great Gatsby Glamour u svom najboljem izdanju. "

Most Fun Set

Ova nagrada mora da ide u Louise Gray koji zaglavi dva prsta do zime oblačeći njeni modeli u najsjajnije, sparkliest komada mogla dizajnirati - a zatim šalje ih je Polka Dot pistu hiper-cool.

Najveći Beauty Trend

Ostavi vampish bobica usne nijanse i liner olovke smo nosili u posljednjih nekoliko zime - naredne jeseni "svježe lice" je ono što je sve o. DAB u malo gol karmin i definirati obrve za suptilno 60s inspirisan izgled.

Kaput moramo imati

Zaboravite multi-boji perja rtova (Vivienne Westwood) i Mary Katrantzou 's zaštitni znak hip-pretjeruje abažur suknje, Topshop Unique se gdje su svi cool djevojke pronaći svoj dan-to-day inspiracije - i ako postoji jedna stvar koja nam treba u našim ormarima sljedeći sezone, to je to dalmatinski promašaj krzneni kaput. To će biti rasprodaje, veruj mi.

Pokažite svima je govorio o

Znaš koji je tvoj ormar nedostaje? Liquid, prema Christopher Kane, čiji gelom ispunjene panela na sofisticirane smjeni haljine, halternecks i torbe kvačilo je imao sve modnih urednika piskaram, Tweeting i šaputao tokom njegovog trijumfalnog revije.

Trend ne možemo čekati da pokuša

Zamjene naše obično Downbeat zime sive, crne i belci za rafalnu jesen boje dolaze septembra. Čine poput Burberry modelima i Sashay svoj put kroz naredne zime u duginim narandži, crvene, zelje i žutih.

Trend verovatno neće biti Pokušavam

Batman kape, kao što se vidi na PPQ. Oh-tako-cool na modnoj pisti, možda ne toliko u uredu ?!