Londonski modni trendovi i zimska zima 2018. godine | BA.rickylefilm.com
Modu

Londonski modni trendovi i zimska zima 2018. godine

Londonski modni trendovi i zimska zima 2018. godine

London Fashion Week: 6 investicija komada za ovu sezonu, a pored

London Fashion Week došle do kraja i možemo reći da je za jesen / zimu 2016. Godine vidimo se nosi mnogo istog komada koje već imate u svoju garderobu.

Modnom svijetu ima reputaciju za bućkanje sve način pomalo lud komada (baklje je jedan, neverovatno dugim rukavima je još jedan) zadržati kupce u novu odjeću. Dizajneri i brendovi tvrde da to držati korak s potražnje javnosti, ali to uglavnom u svima osjetiti iza sebe i kao da oni stalno pokušavaju držati korak s nešto što će promijeniti u šest mjeseci. Dizajneri izgore, kupci osjetiti neprestano neadekvatna; niko osvaja. Do ove sezone.

Prvi put sam trebao početi rekavši da ne možete uočiti šta će trendovi naredne sezone biti samo gledajući tjedan dana od emisija - ne novi trend sezone vodiča mogu se predvidjeti sve dok se čitav mesec dana karusel je gotova. Pariz, dom industrijske gigante kao što su Chanel, Dior, Balenciaga i Saint Laurent, je onaj koji cementira li trend službeni ili ne.

Ali ono što je zanimljivo u Londonu je da smo vidjeli evoluciju nekoliko trendova koji neki od vas će već biti nosi - off-the-ramena dekolteom, ravno-nogavice (mislim da smo konačno mogu pozvati vrijeme na skinny traperice), nabora i suvišnih i izjava rukavima - to može biti dodatni dug (ti nitko osim pokriti rukave većinu ruku, očito).

Najvažniji tema je bila Maximalism, otiske privlačan, uljepšavanja, metalik, slojevite svijetle boje, skovao Gucci je sloj-to-up, eklektičan novi izgled. To je razigran i pun karaktera. Ćete već imate mnogo toga; roll vrata, midi-suknje, bluzu visokog vrat, par bloka midi štikle ili čizme.

Industriji moćnike kao što su Tom Ford, Burberry i Michael Kors već počeo da slušam svoje klijente više tako što njihove najnovije kolekcije modne piste na raspolaganju za kupovinu odmah nakon predstave, a možda je nastavak toga. Dizajneri su obraćaju pažnju na ono što kupujete i daje vam više ono što želite.

Što ga čini izgledaju novi je slučaj stajling; onih komada koje ćete obožavati cijelo ljeto će raditi jednako naporno ove zime. Samo nosite ravno nogu traperice s prevelikim kapuljačom (vrlo Frow); košulju ispod klizanje haljinu nalik na Marques Almeida; trenerku ispod dresscoat (hello Burberry); svoj roll vrat pod stranka haljina a la Emilia Wickstead i House of Holland za izgled koji je toplo i elegantan. Radi se o nosio svoj omiljeni stvari odjednom i dopustiti da osobni stil obasjava.

London Fashion Week: 16 teze za razgovor