Mačke instagrama, kućni ljubimci, psi, Choupette, Bambi, Tank, Cecil Delevingne | BA.rickylefilm.com
Modu

Mačke instagrama, kućni ljubimci, psi, Choupette, Bambi, Tank, Cecil Delevingne

Mačke instagrama, kućni ljubimci, psi, Choupette, Bambi, Tank, Cecil Delevingne

Choupette, Bambi i Tank. U #fashionablepetsofinstagram pratimo

London Fashion Week je na pomolu, a to znači - ako ste nešto poput nas - svoj Instagram feed će biti preplavljena pisti pukne, Frow mrlje osoba i nakon stranke. Postoji potencijal za ozbiljne Fomo. Zbog čega preporučujemo razbijanja potok sa malo olakšanje svjetla, u obliku modnog svijetu osoba kućnih ljubimaca. Oni su dovoljno zvjezdanog da imaju svoje Instagram računa, možda čak i da ide na koncerte, ali uglavnom oni samo visi u modi zemljišta tražim super slatko - osim Choupette. Choupette gradi carstvo.

Koji: Choupette Lagerfeld

Nekoliko mačke toliko postigli. Je mačji prijatelj gospodina Karl Lagerfeld ima više od 48.000 Twitter sljedbenika, raznim poslovima modeliranja ispod pojasa, knjigu dogovor i make-up linije sa Shu Uemura. Prošle godine joj je prijavljena zarada bila 2 miliona €. Da, 2 miliona €. Zaradi mačka.

Pratite je na Instagram da vidi razmažena Chanel maca druženje s njom osoba ortacima Lady Gaga i Kendall Jenner, poziraju za autoportrete i prenošenja nekoliko riječi mudrosti: ". Ponedjeljak je za dremke i kavijarom, a ne konferencije i saradnje" Mi smo s vama do kraja Choupette.

Koji: Neville Jacobs

Marc Jacobs 'Bul terijer, Neville, provodi većinu dana druženje sa supermodelima - Karlie Kloss, Gigi Hadid, Christy Turlington. Mali šarmer! On je poznat napraviti spot za modeliranje sebe, koji se pojavljuju u modi izdanaka in Love magazina i motivima u svom vrlo vlastiti Marc Jacobs kampanje. Njegov najbolji prijatelj je Choo Choo Charlie, francuski buldog koji pripada lični asistent njegovog oca.

Koji: Cecil Delevingne

Cara Delevingne je zec Cecil je izuzetno fotogeničan; ona je čak i pozirala Burberry. Povremeno ona visi sa modne drugih velikih imena zeca, Clara je Zec, koji pripada stilista Katie Grand.

[Instagram id = "4mLoWozPAh"]

Ko Peggy Holland

Po riječima Peggy Instagram bio: "Ona je top model i jedna dama po gradu, ali i dalje Agresivna kurva". Njen tate su Henry Holland i David Hodgson. Ona ne pisati tako često, ali kad ona je to jako slatko selfi.

Ko Tank i Bambi Formichetti

Tenk i Bambi su brat i sestra pripadaju Diesel kreativni direktor, Nicola Formichetti. Dva Pomeranians da poziraju za Instagram u odgovarajuće odjeće, napravljen za njih od strane njihovih tata (samo ako smo imali poznati modni dizajner iz porodice). Da li oni ljuljaju po Starbucks ili druženje s Kim Kardashian oni uvijek drže cool, pozira zajedno kao pravi mode. Mi smo u ljubavi.

Koji: Red Mackey

Red Mackey, psa Uber stilista i urednik Love magazina Katie Grand, je zgodan mađarski Vizsla. Model pas često slici na izdanci druženje sa svojom mamom i njeni prijatelji osoba. Njegove poruke i imaju Clara je Rabbit, prijatelj Cecil Delevingne i mnoge druge sladak životinja instas.

Koji: Daisy Jagger

Georgia May Jagger je Papillion španijel, Daisy, poznat i kao 'Dinka', je dio života modela za jedanaest godina. Dink ima svoj Instagram račun, ali ona nije običan 'Grammer. Ona je previše zauzeta prateći njena majka na nju najnovije snimanja; vidim u najnovijem Mulberry kampanje.

Koji: Miss Asia Kinney

Miss Azije živi prilično šarmirao život kao Lady Gaga voljeni Francuski buldog. Moderan pup se pojavio na naslovnici Harper Bazaar sa mamom, a po izgledu njenog Instagram računa ona tretira kao royalty gdje god ona ide - personalizirani direktor stolicu ?! Naravno.

Koji: Norman i Bambi Jenner

Instagram račun Kendall Jenner Predivna je talijanski na ledu, Norman i Bambi, već ima više od 370.000 sljedbenika. Vrlo impresivno za dva štence koji su istovremeno manje od godinu dana i, za razliku od poznate porodice su oni pridružio, neznatno više kamera stidljiv.