Marks i Spencer Nova jesen - Zima 2018 Vodeća dama kampanja - novi izgled za modu Prodavac | BA.rickylefilm.com
Modu

Marks i Spencer Nova jesen - Zima 2018 Vodeća dama kampanja - novi izgled za modu Prodavac

Marks i Spencer Nova jesen - Zima 2018 Vodeća dama kampanja - novi izgled za modu Prodavac

Bold novoj kampanji Marks and Spencer "Leading Ladies '

Kada M & S su najavili da će biti promjenljivog smjera, kao odgovor na pad prodaje odjeće, očekivali smo veliki makeover za kultni high street distributera. Vraćajući se na bezvremenski, dobro je komada u glavnom modne linije, vidjeli smo pregled u prodavnici novi izgled u maju - i bili su uzbuđeni da vidim u čemu je jesen / zima M & S kampanje (prethodni oglasa je glumio Rosie Huntington-Whiteley, Ryan Reynolds, Myleene Klass, David Beckham, pa čak i glumačkoj The X Factor) bi imao u radnji.

Sada je otkrio novu kampanju - i to glume inspirativan niz žena umjesto čisto celebby postavu, iz zlatne olimpijske medalje u dobrotvorne svrhe direktor i Grace Coddington iz američkog Vogue.

Billed kao "vodeća britanska dame", a snimio legendarni fotograf Annie Leibovitz, kampanja slavi 12 britanskih žena iz različitih sredina, svi ujedinjeni u snažan osjećaj za stil i inspirativan dostignuća.

Shot by Annie protiv četiri "suštinski britanski" pozadine (brod na Temzi za prikaz zimski kaputi, klasična selu scenu Per Una klasa, u Londonu studio za 'London Calling' trend), svaka žena modela heroj proizvoda iz nove kolekcije koja se u prodaji u septembru.

Kao što slika pokazuje, to je svakako sjajnih i većina lijepo pucao M & S kampanje - Patrick Bousquet-Chavanne, izvršni direktor za marketing i razvoj poslovanja kod M & S je rekao da Leibovitz je savršen izbor za "signalizira novi i uvjereni ton glasa uvesti Jesen ". Linija se pune (navedene ispod), također je prilično impresivno:

Nicola Adams olimpijsko zlato Winning Boxer

Monica Ali Nagrađivana Autor

Helen Allen medicinska sestra godine 2011

Darcey Bussell Penzionisani Principal Balerina u Kraljevskom balet

Grace Coddington kreativni direktor američkog Voguea

Karen Elson Supermodel i Singer

Tracey Emin Umjetnik i profesor crteža na Kraljevskoj akademiji

Ellie Goulding Multiplatinum globalni umjetnik snimanje

Helen Mirren više Glumica Nagrađena

Laura Mvula Breakthrough Singer / tekstopisac

Katie Piper Burns preživio, televizijski voditelj i dobrotvornih borac.

Jasmine Whitbread direktor Save the Children International

Steve Sharp, kreativni direktor M & S, rekao kampanje:

"Željeli smo obilježiti ovaj trenutak sa uvjeren izjavu o Velikoj Britaniji stilu. Britanci imaju istoriju da su kreativni i pionirski i te žene predstavljaju upravo to. Kao lideri industrije u svom polju, oni čine značajnu razliku koja je vidio ih ruše granice , izazivaju rodne stereotipe i stvoriti vizionar umjetničkog rada. Kao najveći maloprodajni nacije, i mi smo razbijena granice kroz našu povijest i to je to jedinstven položaj na tržištu koji nam je omogućio da okupi ovaj izuzetan grupa ljudi. "

Jake riječi, ali će nova kampanja i prerađeni prikupljanje signala bolju prodaju za high street giganta? Nadajmo se.

Kampanja M & S će pokrenuti nacionalni 3. Septembra.

Jesen je najtoplija reklamnim kampanjama