Modeli za gledanje 2018 jesenske zime 2019 | BA.rickylefilm.com
Modu

Modeli za gledanje 2018 jesenske zime 2019

Modeli za gledanje 2018 jesenske zime 2019

10 supermodela u izradi

London Fashion Week započinje ovog petka, gdje će imati svoje vrijeme da zasija novu generaciju modela.

New York kickstarted mjesec-dugo show sezone prošle sedmice i ispred lijevanja igre opet, postavlja nove standarde ohrabrujući raznolikost. To je tema koja je zamah u proteklih nekoliko sezona - jesen / zima 2015 emisija je počela s modernom postavu novih lica predstavlja kulturnu raznolikost naše generacije.

Modnim pistama, koji su ranije dominirali sa bijelim modelima, počeo da predstavlja mješavinu nacionalnosti, slavi individualnost i multi-rasna ljepotica. Modnim pistama Zac Posen, Derek Lam i Alexander Wang debitirao djevojke, kao što su Londone Myers i dilone među azijskim ljepote Sora Choi, Wangy i krajnji Jing Wen.

Bili smo sretni da vidimo ove evolucije prošlog proljeća / ljeta, gdje je po prvi put ikada, Dominikanskoj model Lineisy Montero ušao u 68 nastupa visokog profila. Ove sezone, gledali smo djevojke trenutka, Yasmin Wijndalum i Alice Metza pod pretpostavkom prestiž položaj otvaranja i zatvaranja emisije, pažljivo biraju dizajnera koji misle da predstavljaju svoju viziju i prikupljanje najbolje.

To će biti uzbudljivo da se vidi ko će dobiti tu priliku ove sezone u Fashion Week evropskih gradova. Nadamo se da će ovaj multi-etničke pripadnosti slavlje ne dolaze i odlaze s godišnjim dobima, već postaje novi standard industrije koja je dobro poštuju i sprovode širom svijeta mode.

Pogledajte naš vodič za 10 novih modela predodređen za velike vremenu ispod:

Alecia Morais

Alice Metza

Selena Forrest

Yasmin Wijnaldum

Emma Harris

Lululeika Ravn liep

Janiece dilone

Londone Myers

Sora Choi

Wang Xin Yu