Modni dizajner izlazi i glasine | BA.rickylefilm.com
Modu

Modni dizajner izlazi i glasine

Modni dizajner izlazi i glasine

Želite da znate šta se dešava u modi sada?

Bilo je dosta mode izlaza i glasine o kasno, toliko da je teško pratiti i / ili ostaju zainteresovani. Kreativnih direktora Izgleda da skakanje brod lijevo desno i centar, i iskreno to je zbunjujuće. Mi smo razbijena ga za vas, nadamo se da neki smisao iz ove zbunjujuće muzičkih stolica situacije, prolazi kroz svaku glasinu i dekodiranje to.

1. Karl Lagerfeld napušta Chanel

Oktobar 7, 2005 - prstiju rukavice - silver ovaj put - plus kravatu pin, izjava bravu pojasa i sunčane naočale su činili izgled koji je nosio da svoj luk na Chanel proljeće / ljeto 2006 show.
Gledam predstavu OVDJE

Glasine: Glasine su leti za ovo mjesecima, s Hedi Slimane (bivši Saint Laurent) reklamira kao Karl Lagerfeld 's zamjenu. Stranica Šest jučer gorivo vatre, tvrdeći da narednog mjeseca Kuba šou bi Lagerfelda posljednji.

Činjenice: Chanel je opisao izvještaje kao "neosnovane", zbog čega je spekulacija ništa više od ogovaranja. Lagerfeld je ranije rekao da bi u penziju tek kad umre, pa se čini malo vjerovatno da će napustiti Chanel u potpunosti.

2. Hedi Slimane zamijenit će Karl Lagerfeld u Chanel

Glasina: Hedi Slimane, koji je napustio Saint Laurent u martu je vodovodnih uzeti palicu nakon Lagerfeld u penziju. Saint Laurent suosnivač Pierre Berge slučajno eskalirao spekulacije, nakon što je odbio da komentariše glasine. On je u odnosu modnoj industriji u fudbalu. "Dizajneri su postali kao fudbaleri", rekao je Berge. "Oni idu u najboljem ponuđaču."

Činjenice: Tu je vjerojatno neke istine u tome Chanel je vjerojatno jedini modne kuće koji su mogli priuštiti vrstu zarade da Slimane verovatno sada traži, ali kako sada stvari stoje Chanel tvrdi da niko ne napušta brend.

3. Sarah Burton je na putu za Dior

Glasina: Alexander McQueen kreativni direktor Sarah Burton bi trebao da zameni Raf Simons na Dior. Ona se priča da su u pregovorima sa brendom mjesecima.

Činjenice: Čak i ako je nagađanja je istina, Burton je tek nedavno dobio blizance pa neposredne potez u Pariz da se pridruže Dior je vjerovatno

4. Raf Simons je novi kreativni direktor Calvin Klein

Glasina: Raf Simons se očekuje da preuzme kormilo u Calvin Klein, nakon izlaska svoje muške odjeće i ženske direktora Francisco Costa i Italo Zucchelli juče.

Istina: Nemamo pojma, ali Raf i Calvin Klein će biti dobar u formi, i on bi revitalizirati brend kao što je učinio u Dior. ALI. On ima ne konkurencije klauzula sa Dior, što znači da ne može raditi za bilo koje konkurentske marke, dok je on još uvijek ima Dior ugovora. Nismo sigurni koliko je važeća za klauzulu, ali to će biti dosta vremena do Calvin Klein legalno mogao da ga zaposli.

5. Phoebe Philo napušta Celine

Glasina: Phoebe Philo, koji se pripisuje mu transformacije i percepcije i bogatstvo Celine se pričalo da se odlazi u januaru na čelo se Azzedine Alaia.

Istina: Philo je ostajem za sada. Interni dopis kruži među osobljem Celine je izjavio da su izvještaji bili "na osnovu glasina, a ne istine" i da Philo je kao posvećena Celine kao i uvijek.

I na kraju. Potvrđenih dolazaka

S dramatičnim izlaze dolaze nasljednici - potvrđene vrste. Tako Anthony Vaccarello pridružio se Saint Laurent, nakon odlaska Hedi Slimane je. On je također vodi svoju izdavačku kuću, a ranije je radio u Versus Versace. Onda Lanvin, Bouchra Jarrar je angažovan u martu zamijeniti Alber Elbaz.

Moda je najkontroverznija