Može li Dougie Poynter biti novo lice Burberrya? | BA.rickylefilm.com
Modu

Može li Dougie Poynter biti novo lice Burberrya?

Može li Dougie Poynter biti novo lice Burberrya?

Mogao Dougie Poynter biti novo lice Burberry?

Pričali smo McBusted zvijezda Dougie Poynter o životu na turneji, djevojka Ellie Goulding, njegova ljubav prema fitness, i njegov san mode posao.

Samo u slučaju da ste živi ispod kamena za proteklih godinu dana, možda ste propustili činjenicu da Dougie Poynter je vruće. Istina, on je uvijek bio zgodan, ali otkad je postao kralj džungle, i spakovao sam globalni superstar za djevojku, njegov dobar izgled nisu prošle nezapaženo. U osnovi, ako je dugu kosu, tetovaže, ABS od čelika i čekinje je tvoja stvar, vi ćete biti navijač.

Dougie je osjećaj za stil je uzbudjen se; da li je to samo druženje sa svojom djevojkom u farmerke i majica, ili sjedi u prvom redu na Paris Fashion Week, on uvijek izgleda izgledati stilski. Čak je i osnovao je svoju modnu liniju - Sveti Kidd - natrag u 2011. Godini, ali bi mogao njegova budućnost biti u modi, a ne muziku?

Kada smo razgovarali sa 27-godišnjak je otkrio koji gleda da za stil inspiracije, i rekao nam je da je to "obično ljudi iz prošlosti", te da je on voli "Jim Morrison, Keith Richards, Johnny Depp - možda ne iz prošlosti, on je najnoviji - i ništa Hedi Slimane Saint Laurent nema je nevjerojatna ".

Kada smo pitali da li je ikada učiniti modnu kampanju - možda, znaš, ako Burberry treba pitati - on je rekao: "Potpuno Milion posto - Ja bih ih platiti da se to uradi!"

C'mon Christopher Bailey, šta čekaš?

U McBusted zvijezda također otkrio da je njegovo tijelo je hram, a ako ga pratiti na Instagram, možda već znate da.

"Fitness je moja stvar. Kao bend mi ostati u formi na turneji, tako da možemo staviti se s onim što radimo na sceni. Kad smo bili mlađi i pili više, i jesti sranje, nismo mogli ni blizu kao obavljaju i ono što radimo sada - ne bismo imali energiju kao bend je veoma važno da se nastavi tako i da možemo izvesti jer live emisije su najvažnije "..

Ako ste propustili McBusted turneje, ne brinite, novi DVD - McBusted je Most Excellent Adventure Tour Live At The O2 - je sad. Govoreći o svirkama, Dougie su nam rekli da oni stalno trče okolo na pozornici: "To je vrlo knackering Osjećam se kao da, g motivator, - on je jedina osoba koja će držati korak s nama Mi ne volimo stoji.. Oko ne radi ništa. Mislimo da smo kao dosadan, ako mi ne zabavlja gledati. Jedini put smo dobili pauzu kada smo peva ".

Nismo mogli intervjuirati Dougie i da ga pitate o njegovu djevojku, Ellie Goulding.

Prije našeg razgovora, on je prisustvovao 2015 GLAMOUR Awards sa svojim djevojka, i bio je tu da je aplaudira dobila je nagradu za solo izvođač godine.

Kada Ellie je na pozornicu da prihvati nju nagradu, ona je provalila o Dougie i rekao publici: ".. Moj dečko je najbolja osoba na svijetu Definitivno probijanje iznad moje težinu"

Kada smo ga pitali šta misli o njoj to rekao, on nam je rekao: "Nisam očekivao da to nije istina, očigledno je da je obrnuto!.."

Jeeze momci, vi ste i kao toplo kao jedni od drugih, i neka to bude na kraju za to.

McBusted Najtraženiji Excellent Adventure Tour - Live At The O2 je dostupan na Blu-ray i DVD sada.

Ono što se dogodilo u GLAMOUR Nagrade Photo Booth