MTV EMA 2018 haljine i modne talk pointke | BA.rickylefilm.com
Modu

MTV EMA 2018 haljine i modne talk pointke

MTV EMA 2018 haljine i modne talk pointke

MTV EMA 2016: 10 Izgleda svi pričaju

Nedjelju navečer vidio MTV Europe Music Awards se održati u Nizozemskoj, nastupima The Weeknd, Larsson i Bruno Mars da navedemo samo neke od vrhunaca.

To je bio i noć za pamćenje za modnu, od dobrih do loših i veoma oči obloge. Pogledajte EMA govori stvari koje su imali nas razgovor jutros.

Za više stila, provjeri koga vrhu najbolje obučenih žena GLAMOUR-a, najbolje obučenih muškaraca i najbolje obučenih liste Parovi za 2016. Godine.

Jourdan Dunn je izgledao svaki pedalj supermodel u Chainmail stilu dugoj haljini s pukom obloga. Ali to nije bio jedini kostim model za noć...

Kasnije, Jourdan pretvorila u sitne Julien McDonald mini haljini i petama. Top boda all round.

Charlie XCX definitivno podijeljena mišljenja u ovom House of Holland vrha i pantalona kombo koji istaknuta roze diskove i planula dna. Pjevač sigurno nije bio u potrazi za uklopiti u, zar ne?

Bilo je to daleko više stišao izgled za Geordie Shore zvjezdice Charlotte Crosby koji je odlučio na jednostavnoj crnoj haljini i leopard print kvačilo sa zlatnim trakama petama. Iskreno, nikada nismo vidjeli nju tražim ovako ranije - i mi smo veliki ljubitelji.

Modna Vrhunac je došao iz Nina Dobrev u Elie Saab. Bugarsko-kanadska glumica zapanjen u lila haljinu koja je curila u zamršene ukrasima.

Model Winnie Harlow je gothic u crnom Roberto Cavalli haljinu. STUNNING.

TV voditelj i strogo Come Dancing takmičar Laura Whitmore je kratak kratak kratak u šljivu boji Raisa Vanessa haljini s tona ukrasima.

Geordie Shore zvijezda Chloe Ferry odlučio na crnoj tangi odijelo pod čiste haljine, zajedno sa klizanja grudnjak padding. Eek.

Tinie Tempah je bio jedan od najbolje odjevenih muškaraca u noći nosi uglađen smeđe odijelo s leptir mašne.

Larsson je eterično u začinjena bijele haljine sa visokim vratom.