Najbolja odjeća od prijatelja: 90-ta tv moda i dalje nosimo danas | BA.rickylefilm.com
Modu

Najbolja odjeća od prijatelja: 90-ta tv moda i dalje nosimo danas

Najbolja odjeća od prijatelja: 90-ta tv moda i dalje nosimo danas

13 puta Rachel, Monica i Phoebe nosili nešto što bi nositi danas

Oni Levi 501S imamo srca lupa.

To nije često osvrnuti na TV emisija iz prošlosti i imati pozitivne stvari reći o izborima stilu. Mi ne ponovo gledajte Baywatch i odu u ormar da iskopaju tom starom highwaisted iz jednog komada, niti smo gledati stare epizode The Fresh Prince of Bel Air i odmah pokrenuti do našeg najbližeg Vintage Shop da pokupi par uzorkom tajice. Ali kada smo rewatched otprilike deset sati u vrijednosti od hit 90-ih godina sitcom Prijatelji preko vikenda, osjećaj je bio sasvim drugačiji.

Nije tajna da je 90-ih godina mode čini masivni oživljavanje i ormarima Prijatelja svetog trojstva čine neke od najboljih komponenti: Mislim denim u izobilju, stručnjak za postavljanje i oh-tako-mnogo klizanja haljine.

Rachel, Monica i Phoebe. Želimo svojim ormarima.

Slika Urednik: Sandra Waibl

Rachel je casual izgled

Natrag kada je Prvo prijatelji emitovana svi su htjeli Rachel Green ormar, a sada stvari stoje ne razlikuje mnogo. Bismo nositi taj pogled u drugom: teksas traperice, jaknu, trenera.

Rachel slojeva

Raslojavanje je sada kao velika kao što je bio tada, kao što se vidi na modnim pistama u mnogim različitim inkarnacijama. Obožavamo Rachel ženskog pogled na trend grunge i da će nositi ovo klizanje dress-over-tee izgled u srca.

Monica Levija

Nije tajna da je Levi je 501s su jedna od najtrajnijih stavke u modi. I ovaj par nosi Monica sa osnovnim dres vrhu čini nas žele da iskopaju vlastite nositi do sutra.

Rachel slip haljina

Slip haljine poput Rachel bili su masivne u 90-ih i oni što veliki preporod. Grunge classic je nešto što ćemo nositi cijelo ljeto.

Monica slipdress

Ćemo love Monica jednako toliko. Da li je to par mula smo uočili? Bang na trend, Mon.

Monica kariranu košulju i Rachel koljena visoke čizme

Ček je veliki trend, tako da smo posebno voli Monica izgled. Da ne izostavi Miss Green, koja nosi mini suknju i koljena visoke čizme kao ni jedna druga. Yep yep yep - bismo nositi sve.

Phoebe je gothic izgled

Zamijeniti crne čizme Phoebe za par Stan Smiths i mi bi danas nositi ovaj outfit - to je sve najbolje bita 90-ih gothic pod trend. Mi smo također na brodu s njom pletenice (također pravi povratak, za tvoju informaciju) i choker.

Rachel BEANIE izgled

Prevelikih skakača i slack teksas traperice = 90s mode u svom BEANIE najbolje.

Monica geek šik izgled

Monica cvjetnim suknju i zrnasto knit krici geek šik, što je trend zagovara Gucci u proteklih nekoliko sezona. Mi ćemo pozvati našu nan večeras za njenu ruku-me-padovi.

Rachel roll vrat

Roll vrat ne ide nigde u ovom hladnom vremenu, tako da smo od želje da se naše ruke na sportskim luxe -style poput Rachel nosi.

Monica stil vjenčanja

Uzeti inspiraciju iz Monica na trend svata stilu. Ovog ljeta venčanje = poredani. Nadam se da ćemo ispuniti naš vrlo vlastiti Chandler kao Monica učinio, previše.

Monica minidress

Mi smo malo zaljubljen u Monica 70 raditi na habanje stilu mini haljinu. Ured outfit sutrašnje poredani.