Najbolje nove visoke ulice ukoliko volite Zara | BA.rickylefilm.com
Modu

Najbolje nove visoke ulice ukoliko volite Zara

Najbolje nove visoke ulice ukoliko volite Zara

Upoznajte oznake koji žele zamijeniti Zara u svom srcu

Kao Arket otvara svoj drugi UK store ispitamo novi rod high street trgovine u borbi za tvoju naklonost

Teško je sjetiti se vremena prije nego što Zara. Kada Topshop na Oxford Circus nije bio high street gigant dostojan hodočašća. Kada ručka crtica H & M oko popuniti rupu na način koji nadmašio čak i branik bi od visoke kvalitete.

Vibracije: "A modernog tržišta" (ali bez m), Arket je najnoviji brend da izađe iz H & M carstva. Mislim da je to jeftinije - i ne tako "likovni pedagog '- kao Cos; manje trend-led nego i druge priče; više odrastao od H & M. To je Scandi raj sa nešto za svakoga: muškarci, žene, djeca, oni žude nakon više nordijsko kući iskustvo. Postoji čak i kafiću, tako da možete klanac brusnica rešetaka.

Lokacija: Regent Street, a od ovog petka, Long Acre u Covent Garden, arket.com

Trgovine: Acres sive zidova i poda; polica-armature prepun estetski ugodan Homewares (drvene kašike, bijele zdjele, staklenke); odjeća uređen po boji. To je nepunih inspirisati hiljadu Instagram hrani - kao što je vidljivo iz (približno) 172 ljudi slikanje sa svojim telefonom u bilo kojem trenutku.

Šta kupiti: Savršeno upakovane ruke i tijelo opseg za prikaz u kupatilu. Ovo je mjesto za nadogradnju osnove: majice sa twist, trikotaže, klasične kapute (volimo mornarice graška kaput i deva Krombi). Ali biti upozoren: možda iznenada nađete zahvaćen iznenadnim, neodgovoran potrebu da stekne drveni ribanje četkom.

Ćete love it ako... Boja-kod tvoje knjige, prikaz jabuke u jednostavnom posudu na trljala drvenim kuhinjskim stolom, izbjeći trendove u korist odjeću koja neće datuma, vole Scandi užinu.

Obvs, znate da... Arket je švedski za "papir", jer to je ono što je inspirisao brend. To je tako, znate, konceptualni.

Brend: Dan

Vibracije: Urban, etičke, mladalački teksas, cool krojenja i minimalistički spajalice. Oni su veliki u organsku, recikliranih materijala (oni imaju za cilj da imaju 100% organski, održive pamuka u sve svoje haljine do 2020. Godine), tako da je sve vrlo etički, previše.

Lokacija: Regent Street, weekday.com

Trgovine: Jednostavna i skinuo-nazad do tačke minimalizma. Čisto crno etaže, pocinčani čelik, strateški postavljeni znakovi trepće mudre reči. Ugodna nije. Cool to svakako je.

Šta kupiti: Denim. Deconstructed krojenje (znate: sirove rubovima, asimetrične, dekonstruisali HEMS). BEANIE (ali ne grannified) plete. Jeans.

Ti se, ako... Ti opsjednut sa zimskim, Scandi noir drama i Columbine Smillie je svoj Instagram opsesija.

Obvs znate da... Morate glavom u nepunih provjerite njihove Zeitgeist projekt - ograničenoj seriji od majica i torbi tako da odražavaju tekuće događaje, da je promena na tjednoj bazi.

Brenda: Rezervirano

Vibracije: Kate Moss je istih lica, koja uglavnom sumira etos ovaj poljski high street branda od Undone, raznovrsna cool - ali sa twist Istočne Evrope. Potrebno je cilj u H & M / Topshop tržišta: u dobi 20-40, gladan pristupačne (skinny jeans početi od 20 €, isto haljine) trend na čelu novini (postoje dvonedeljnik kapi trend-based).

Lokacija: Oxford Street, reserved.com

Trgovine: Bright, Buzzy, veliki, bold, zauzet.

Šta kupiti: Odgovor odijela je prilično dobro (pogledajte blejzeri), kao što je retro-nadahnut urbane streetwear. Tu je i cvjetne štampane haljine i hrabar slovenskih otiske - i pozamašnu dozu sjajni vinil (kao što je nosio po Moss). Rezervirana je jasno ciljem da ponudi nešto za gotovo svaki ukus.

Ti se ako... Tako rock 'n' roll stvar, imaju see-nositi-it stav prema trendovima.

Obvs znate da... Mossy nije njihov prvi celeb lice. Jerry Hall, Elizabeth i Georgia May Jagger fronted prošlost kampanje.

Ako volite shopping, da se uključe u BIG GLAMOUR Flash prodaju.