Naše misli o bežičnim grudima sa Uniqlo | BA.rickylefilm.com
Modu

Naše misli o bežičnim grudima sa Uniqlo

Naše misli o bežičnim grudima sa Uniqlo

Prebacio smo bežični grudnjaka - ovdje su naši * vrlo duboko * misli

Baš kad ste pomislili da stvari ne mogu dobiti više hiljadugodišnje, tu je novi must-have dodatak za naše bežične generacije. Ali, za razliku od većine današnjih kulta proizvoda, ovo nije potrebno punjenje. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito?

Pa, to nije baš ono što mislite. Ovaj bežični koncept je manje moderne tehnologije, a više vitalniji stare ljubavi. Jer je potražnja za fuziju elegantan i udoban odjeće i dalje pokrenuti pokret athleisure, žene širom svijeta transformišu svoje ormari - sve do svoje donje rublje.

Unesite Grudnjak. Generacijama, mi smo vjerovali da underwiring je odgovor na sve naše manje nego bezobrazan-sisa probleme, ali kao naš potražnja za udobnost je ubrzan, tako je i znanost iza naših donje rublje. Dobra vijest: to više nije potrebno nositi grudnjak koji zagrize vašu kožu. Na kraju krajeva, zašto se mučiti klizi u slasno gnjecava majicu ako ispod njega se priklješten u Tatas nečim nalik skele pored vrata?

Pokretanje svježe line-up, rekao grudnjaka je UNIQLO, koji su pažljivo izrađeni tri nove stilove koje ne samo zadovoljiti naše potrebe udobnosti, ali i raditi sa bilo koje odijelo - i izgledati dobro u tom procesu.

U 'Beauty Light' stil fokusira na pružanje nježan podrške, i dizajniran je sa oštrim linijama, tako da je idealan za low-cut izgled. U 'Beauty Soft' stilu, u međuvremenu, to je sve o osećaj grudnjaka: ima fleksibilan čaše i nema nazad kuke ili ramena remen Podešavači eliminirati bilo kakve šanse za neugodnost. I na kraju, 'Relax' grudnjak je izrađen od lakše, bešavne materijala u spremniku-top silueta sa odvojivim jastučićima (maksimalnu udobnost ne znači minimum oblik znaš), i dolazi - kao vršnjaci - u broj različitih kombinacija boja.

Dakle, kada GLAMOUR HQ otkrio da bežični grudnjaka ne samo ponuditi potporu i udobnost mi žude, ali i raditi široku paletu izgleda, bili smo spremni da slomi šavovima i uklonite žice iz vlastite grudnjaka. OK, šalim se. Ali nismo se posvetimo nosi jedan od UNIQLO je grudnjaka žica bez nedelju dana. Ovo je 10 naših najdubljih misli:

1. O, pa sam posegnuo za olovku i nije škripi... Zanimljivo.
2. [Prilikom rezervacije letova za fashion week] Neću se krenuti na aerodrom sigurnost skener alarma - mogu li dobiti aleluja ?!
3. Guuuurls, kako si uvijek tako bezobrazan bez tog metala okvir?
4. Sam bio kod kuće dva sata i tek uzeo grudnjak... To se nikad prije nije desilo.
5. Cijeli tjedan bez moje kože se probušio moj donji veš = #blessed.
6. Također sam imao ogrebotine. No ubadanjem-out-žica grebanje moje strane. Raj.
7. My lažni ten je i dalje netaknut i nije preslikao kao što je bio moj stari, heavy-duty grudnjaka. Rezultat.
8. O Zdravo, konačno mogu nositi opremljena vrhova bez vidljivih underwire gradnje.
9. Nijedan od mojih odeću su napali u pranje zalutali izložen underwire, da!
10. Ko zapravo ikada pomislili stavljanje žice u donjem vešu je bila dobra ideja ?!

Biti Milenijalci, trebali smo bolje znati... Wireless, nećemo ponovo sumnjati.