Naši Heroes i Douchebags ove nedelje - celeb vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Naši Heroes i Douchebags ove nedelje - celeb vesti

Naši Heroes i Douchebags ove nedelje - celeb vesti

Naši heroji i Douchebags u nedelji

Ko - i ono - volimo odmah (i ono što definitivno ne)

Heroes

F *** Rak kampanje 26-godišnji Yael Cohen je bio toliko ljut kada je njena mama dijagnosticiran rak koji joj je majicu sa sloganom 'F *** Rak. Ovo je bilo u 2009. Godini, a ljudi su pohvalili njen govori otvoreno, pristup toliko da ona pokrenula modnu liniju i web stranice bez-BS informacija o ranom otkrivanju i govori porodice. Pogledajte letsfcancer.com

Kenijska Mall Hero Umjesto da pokuša pobjeći Nairobi je Westgate Shopping centar, Abdul Haji ran glave oninto pucnjave da spasi američke Ketrin Walton i njene tri kćeri - onda je odbacio čin hrabrosti samo kao "Šta bilo kenijske u mojoj situaciji bi učinili spasiti živote [...] bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru ili vjere. "

Aaron 'Jesse Pinkmana' Paul svoje ogromno usluge Breaking Bad Fandom u periodu do konačnog (SOB) epizoda u ponedjeljak. Ne samo da je on bio vokal u govorio chat show domaćini, navijači i Twitter koliko je on volio emisiju, ali online takmičenje je pokrenuo za ljubitelje osvojiti potpisani BB kostime, suvenire i karte finale stranci gledate glumaca je pokrenuo 1 miliona € dolara za borbu protiv nasilja u dobrotvorne svrhe njegove supruge, vrstu kampanje. Zaista smo u nadi da postoji razlog da mu se na ekranu alter-ego na ovoj listi naredne sedmice previše... #TeamJesseBitch

England Ženska Nogometaši koji su tukli Belorusija 6-0 u subotu, a Turska 8-0 sinoć, i da su na dobrom putu da se kvalifikacija Svjetsko prvenstvo. Ako je naša muška reprezentacija je to uradio, bili bi proglašeni nacionalnim herojima. Ali naše žene jedva skupio spominje četiri stranice u sport sekcije većinu radova. Želeli smo da kažemo veliko dobro.

Kretenima

Romeo Rose - AKA The Man li potpuno Never Ever Want To Datum Romeo - pravo ime Larry Busby - traži devojku, i on vam se nudi 1500 € da je nađem. Easy novac? Ne baš. Larry je izbirljiv čovjek - ali on je uslužno stvorio web stranicu (sleeplessinaustin.com) navodi sve njegove zahtjeve. Kako zamišljeno. Pogledajmo nekoliko zahtjeva Larry samo, znate, da probate i razraditi zašto je možda još jedan:

-. "Neću ljubav crnkinju nije me briga ako ona izgleda kao Halle Berry, neću nikad ljubav crnkinju I, ja ne vjerujem da Whites i Blacks treba seksualno miješati rase i imaju djecu zajedno.. " - "Neću ljubav bilo koji djevojka koja je ikada imao seks u troje, ili veliki broj prethodnih seksualnih partnera ne žele promiskuitetne s ** t, želim normalan, pristojan, dobro srca djevojka.". - "Ja volim žene koja nikada nije imala djecu, jer deci ne uništi žensko tijelo često puta su završiti sa strija.".

On nudi dodatnih 1000 € bonus ako se utakmica pretvara u brak. "Nadam se da će vam motivirati da me pronaći ženu odličnog kvaliteta", objašnjava on.

Prilično smo sigurni da neće biti rastanak s bilo gotovinom. Ikad.

Je 'Joke' Silovanje majice Što je više zastrašujuće nego činjenice neko mislio majice sa natpisom "Ja osećam Rapey", bi mogla biti dobra ideja? Činjenica da su zapravo napravili, a samo ukloniti iz prodaje na eBay-u nakon što je svakodnevni seksizam pokrenuo Twitter kampanju u znak protesta.