Ova luda teorija objašnjava sve vremenske skokove na Game of Thrones | BA.rickylefilm.com
Modu

Ova luda teorija objašnjava sve vremenske skokove na Game of Thrones

Ova luda teorija objašnjava sve vremenske skokove na Game of Thrones

Ovaj ludi teorija objašnjava cijelo vrijeme skače na Game of Thrones

Ahhh, to objašnjava mnogo.

Game of Thrones ima najčudniji koncept vremena, posebno u ovoj tekućoj sezoni. Nema logičan način da se objasni kako Euron Greyjoy i Ser Davos Seaworth može ploviti oko svijeta Lickity-Split-ili kako messenger ptica može isporučiti svitaka u, kao, tri minute. Možda je show-trke znaju da imaju samo sedam epizoda da ispričaju svoju priču ove sezone, tako da su ramping stvari zbog vremena.

Ali taj izgovor nije dovoljno dobar za dosta fanova. Oni žive za van postoje teorije koje objašnjavaju tajne iza ovog smešno šou. Pakao, se VT vojska je tako u zavere da misle da Cersei je stalno-kratka kosa značila put je i dalje stajao u Westeros. (U stvarnosti je ona samo odlučila da zadrži svoju kosu kratko kao izbor stilu. Ovog prostog razloga nikad nije palo na pamet fanova)

Pa naravno nategnuta teorija o tome imamo samo čudno vrijeme skokova postoji - ali ovaj je iz PopSugar zapravo ima neke zasluge. Pisac Brinton Parker predlaže emisije Timeline je tako klimav jer smo zapravo gleda kroz Bran Stark oči. Zapamtite, Bran je nova tri-Eyed Raven, što znači da možete vidjeti i uspomene i aktuelnim dešavanjima u njegovim vizijama. Ako imamo je zapravo iz perspektive Bran je u ovom trenutku, to je sasvim moguće neke stvari koje vidimo zapravo iz dana, mjeseca, ili prije čak godina. A neki se događa upravo sada. Prošlosti i sadašnjosti su zbrkane.

"Ako je čitav niz pokazala kao produžena slijed Bran flešbekova, to bi objasnilo zašto je vremenski okvir je iznenada doživjela takve drastične promjene u pejsinga", piše Parker. Zanimljivo.

I to ima smisla, kad ti misliš o tome. Parker napominje emisije Timeline je mnogo logičnije prije Bran je shvatio da je tri-Eyed Raven. Sa svojim novim moćima, međutim, Parker, piše "sitnim detaljima i velike raspone vremena [sada] nestaju iz emisije narativa."

Naravno, bilo bi čudno da imamo samo perspektiva prebačen na Bran za samo ovu jednu sezonu. Ali ovo je definitivno nešto zanimljivo za razmišljanje. Zašto je ova predstava uvijek takav um labirint ?!

Game of Thrones Uloge: Onda i Sada