Pam i Gela - Vrlo ekskluzivno - Juicy Couture | BA.rickylefilm.com
Modu

Pam i Gela - Vrlo ekskluzivno - Juicy Couture

Pam i Gela - Vrlo ekskluzivno - Juicy Couture

Djevojke iza Juicy Couture se vratio sa novim poduhvat

Pam i Gela; prepoznaju ime?

Ako to učinite, to je zato što Pamela Skaist-Levy i Gela Nash-Taylor su nalogodavci zloglasni brend, Juicy Couture. Oni pionir svakodnevni luksuz za hipi-šik, OC generacije.

Da, oni nisu mogli biti više chuffed sa svoj uspjeh na Juicy prednje strane, ali devojke insistiraju ti dani su prošli.

Sa sledećim.

Dvojac se vratio po sekundi u državama s LA-luxe linija, ne toliko 'mode', više "nosive" i "slatka". Slatka previše su ove dvije dame koje smo imali radost sastanka u Velikoj Britaniji lansiranje svoje nove ulaganju sa VeryExclusive.co.uk.

A ovo 'sladak' govorimo svakako ublažena oštrim stručnost u nosive estetske i jedinstven komercijalni junaštvo da vidio Juicy Couture do vrha. Nikada potcijeniti dva plavuše na misiji.

Pam i Gela su devojke ti bi htio da budemo prijatelji sa u školi (imali smo učestvovali u srednjoj školi u sunčanom LA); Mislim tie-dye suknje, gladijator sandale i resama antilop jakne. Njihova nova kolekcija odiše LA 'It Girl'.

A najbolje od svega je što ove dame nisu 'Regina George' - oni su zabavno, bez ikakve oholosti, a prepun malo energije. Oh i FYI, Gela muž bi trebalo da bude John Taylor Duran Duran (rekao da su oni bili cool).

GLAMOUR sustigao ove dvije garderobe čarobnjaci i ko-autori Glitter plana (zbog iz 29. Maj) na nekoliko pitanja o novoj kolekciji.

Omiljeni komad u kolekciji?

Mi smo oboje nosili danas rese jaknu u smeđe antilop i bijele kože. Mi to volimo. Ništa s resama nas ima na zdravo i znate da je jedan od onih jakne koje će boraviti u svoju garderobu zauvijek. Mi volimo i zelene kožne bajkerske jakne i naše svilenkasto otvorenih leđa zelene i bijele print Playsuit. Takva zabava pop boja i savršen za festivale!

Je "celeb faktor 'vitalni sastojak za uspješnu modne marke?

Da, to je prirodni produžetak bilo koje marke. Imamo sreće da je toliko nevjerojatan djevojke vole da nose našu odjeću. Kada oni vole komade i da ih nosili smo tako sretni i toliko uzbuđen! Mi i dalje dobiti istu buzz kad vidimo ljude u Pam i Gela kao što smo prvo radili s ljudima u Juicy Couture, prije 20 godina. Inspiracija za kolekciju?

Kolekcija je Kalifornija luksuz - odraz toga kako se ljudi oblače u LA-u i to baš kako želimo da se obuče. Mi smo team kože sa dres, Terry, antilop sa teksas. LA je sve o tekstura i biti super ugodno. Bili smo opsjednuti ovom zelenim printom smo vidjeli u vintage trgovina, koja je uticala na nas da stvorimo zelenu i bijele Playsuit print, što je jedan od naših omiljenih komada.

Odlazak Pam i Gela je novu kolekciju za sebe na VeryExclusive.co.uk