Peškir Ta-Ta događa ljude, bez obzira da li vam se sviđa ili ne | BA.rickylefilm.com
Modu

Peškir Ta-Ta događa ljude, bez obzira da li vam se sviđa ili ne

Peškir Ta-Ta događa ljude, bez obzira da li vam se sviđa ili ne

TA-Ta ručnik događa ljudima i interneta je to LOVING

Neko izmislio peškir za sise i moraš da ga vidim.

Zamislite Ta-Ta ručnik na Dragon Den? Možeš li?

TA-Ta Ručnik je već izmišljeno kako bi pomogli ženama s velikim grudima, i osloboditi cijeli oznojenih sise situacija dok se spremaju. To je neka vrsta ležaljci za vaše grudi, u osnovi, i internet je za to.

[Twitter id = "893168815433031680"]

Genije znojav sisa hack je izmislio Erin Robertson koji samo željeli pomoći ženama kao ona koja plašio leta zbog ol 'underboob znoj osip.. Piše na "o" odjeljak na web stranici: "Ja sam živi u Los Angelesu i spremao da izađe na prvom sastanku Kada sam izašao iz tuša i počeo se spremam, nisam mogao zaustaviti znojenje - ne zato.. Bio sam o da se na prvom sastanku, ali zato što je moj maleni A / C jedinica bio slomljen i to je bio početak ljeta sam imao puno rade protiv mene pokušao sam sve: ušuškana ja krpe za pranje pod moje grudi, pokušao sam damping puder za bebe svuda po meni, čak sam stavio majicu na skrovito i to pod mojim sisama. Ali krpe za pranje izgledalo smiješno, beba puder me više liče na tijesto, a t-shirt je odluka da se znojim još više. Dok sam bio feniranja mi kosu, samo sam stalno mislio: "mora da postoji bolji način da se zadrži kapljice znoja iz kaplje niz moj stomak." Zvuči poznato? "

Tokom dana nije mogla da prestanem da mislim o tome, i požurila kući da Google rješenja, rekavši: ". Otišao sam kući i dobio online, u potrazi za odgovor, ali sve što sam mogao naći bio maxi-pad-tražim stvari koje držimo u grudnjak. Nisam htio da nose grudnjak dok sam se spremao ili samo odmaraju oko kuće. Hteo sam moje "djevojke" da bude slobodan! Te noći, ležao sam u krevetu razmišljajući o svim različite načine ja mogao riješiti ovaj problem. A onda me je udario. Uspravio sam se od uzbuđenja !! 'Imam ga !! "

Trudnice i / ili dojenja majke su voljenja Ta-Ta ručnik, previše! Erin je rekao: "To je sisa čuvar !. Ultra-soft Rayon brod je napravljen s osjetljivim bradavicama u vidu i upija bilo majčino mlijeko koje bi mogle procuri tokom hranjenja.

" Da li u spa, teretana, ili samo odmarali oko kuće , TA-Ta ručnik će biti vaše grudi 'novog prijatelja dojke. Ono što je nekada bila ideja je sada patentirani stvarnost, i ja sam tako uzbuđen da bi mogli podijeliti svoje Ta-Ta Ručnici sa svima vama! "

Slogan za Ta-Ta ručnik "Keep 'visok ih zadržati.' Em suho", i košta 45 € - možete ih dobiti u roza, siva ili tirkizna. Kladim se da bih sada razmišljao o tome, zar ne?

Ako vam se sviđa ovo, vi ćete voljeti našu listu sisa činjenice.

23 sisa činjenice koje ne znate