Postoji Kim Kardashian kostim Noć veštica i to nije u redu | BA.rickylefilm.com
Modu

Postoji Kim Kardashian kostim Noć veštica i to nije u redu

Postoji Kim Kardashian kostim Noć veštica i to nije u redu

Tu je kostim Kim Kardashian Halloween i to Aint pravo

Da, stvarno, sada možete kupiti "pariški Heist pljačka žrtava Costume" online na vrijeme za Noć vještica. To je samo najnovije ofanzive odgovor na Kim Kardashian 's traumatično iskušenje, kaže Kate Leaver.

Za samo 69 €, pariski Heist pljačka žrtava kostim može biti vaš na vrijeme za Noć vještica. To eksplicitno ne kaže "Kim Kardashian, zagrcnuo i vezan", ali to je očigledno i teško implicira opis proizvoda na costumeish.com: "To Halloween je sve oko #Hallomeme i ko je bolji od Amerike boginja svih stvari glamurozno" pariški Heist Pljačka žrtva kostim? "Ona je svoj život posvetila promociji američki dekadencije, mladi i hedonizam ali sve to blještavi dnevni uhvaćen s njom jednu noć u Parizu kada je njen naoružanih muškaraca vezan, joj je ukrao nakit i njen mir. Ovaj Halloween imaju neke zabave s pop kulture i haljinu baš kao kraljica društvenih medija sa našim senzacionalnim "pariški Heist pljačka žrtava Costume" Costume. "

Kostim uključuje "bijelu kratku seksi haljinu", duga crna perika, "4 € Million Dollar prsten", velike sunčane naočale, "lažni fora" i 2 inča užeta za vezivanje na zglobovima. Kao što ćete znati - to je bio jedan od najvećih priča u protekle sedmice - to je upravo ono što Kim Kardashian je nosila kada je njen stan u Parizu opljačkani naoružani muškarci. Ona je zarobljen u kadi, dok su uzeti 8 € mil njene imovine. Web stranice su možda izbjeći imenovanje Kim Kardashian zbog pravnih razloga, ali to nikako ne može biti odnosi na bilo koga drugog osim nje. Ne; ovo je notorna, oportunistički pokušaj da se novac od muke poznatog stranca. To je ljepljiv potez od ovog kostim utičnice, očigledno. Ne zanima me koliko voliš Noć vještica ili mrze Kardashians; oblačeći se kao uplašena žrtva zločina je bruto. To sexualizes žrtve i to je podlo, čak i na praznik koji slavi jezivo i odvratno.

Znate li što je još gore, iako? Ovo nije ni najuvredljiviji stvar što se dogodilo od Kim Kardashian je opljačkana. Ako ništa drugo, ovo je neizbježan zaključak da mrskim širom svijeta kao odgovor na Kim Kardashian 's iskustvom. Od vijesti o njoj pljačke izbio prošle sedmice, medija, poznate ličnosti i bivši prijatelji Kim ju je optužio da saučesnici u provale, staging to za publicitet, ili dovodeći ga na sebe. Nema dokaza koji ukazuju da bi moglo biti istina. Modni dizajner Karl Lagerfeld kaznio Kim Kardashian za dijeljenje slika na nju bling na društvenim medijima, rekavši: "Ne možete prikazati vaše bogatstvo, a onda se iznenaditi da su neki ljudi žele da ga podijeliti s vama". On je sažeo opšti stav prema Kim uoči incidenta; da je razmetala bogatstvo na društvenim mrežama i zbog toga zaslužuje da su začepljenih usta, vezan i ostavio prestravljeno u kadi dok je njena soba je opljačkana za svoje stvari.

Priča o Kim Kardashian 's pljačka je rečeno sa klasičnim jezikom okrivljavanje žrtve. Apsurdno je tvrditi da bilo ko zaslužuje da se bojati ili krše poput Kim je bila. Slavu i stvarnosti televizije na stranu, strašne iskustvo ove žene je tretiran sa prezirom i sumnjom. Ono što je zaslužila je naša saosećanje i umjesto toga, ona ima svoj Halloween kostim. To je mizoginim, to je pakostan i to je bez ukusa. Kim Kardashian zaslužuje bolje, kao što to čini svaka ženska žrtva zločina. I nemoj mi reći da je smisao za humor, jer to je samo kostim i da je to samo Kardashian. Svaki put kad trivijalizuju zloupotrebe žena ili krivi žrtve, mi im iskustvo više prihvatljiv. Neću stajati za to - čak ni na Noć vještica.

Poznata Halloween kostime: 100+ od najboljih ikada