Poznate osobe koje su pokrenule sopstvene modne etikete | BA.rickylefilm.com
Modu

Poznate osobe koje su pokrenule sopstvene modne etikete

Poznate osobe koje su pokrenule sopstvene modne etikete

Poznata modne marke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Adipisicing elit, sed ne eiusmod Tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea Commodo consequat. Duis aute Irure bol u reprehenderit u voluptate velit esse cillum Dolore EU fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat ne proident, sunt u culpa qui Officia deserunt mollit anim id est laborum.

Victoria Beckham je imao uspjeha s njom DVB traperice, ali ona želi da ona haljine da bude više ekskluzivna stvar. Koji je bolji način da ih lansirati u odnosu na NY Fashion Week s njom celeb ortaci?

Lansiranje William Rast, Justin Timberlake je etiketa sa prijateljem Trace Alaya, video pjevač / glumac dodatak dizajner svom CV. Linija je najpoznatiji po svojim premium traperice i casual jakne.

Jay-Z i Damon Dash stvorio Rocawear 1995. Godine i danas etiketu hip-hop se proširio u pribor i Kidswear. Iako Jay-Z zadržava svoj udio, on je prodao prava brenda u 2007. Godini za 204 € m.

Elle Macpherson je bio izvorni poduzetnik osoba, pokretanje joj Elle Macpherson Intimates donjeg rublja asortiman davne 1990. Danas joj Lacy gaćice su postala globalna i ostvaruju 40 € ma godine.

Jessica Simpson je poznat za nju nevjerojatan tijelo tako da je bilo i ne čudi da je ona odlučila pokrenuti niz kupaćih kostima. Linija je pod velikim utjecajem stil zvezde, sa puno cvjetni uzorci.

Beyoncé se udružio sa mamom da pokrene Kuća Dereon, inspiriran tri generacije porodice. Kao rezultat toga, linija miješa modernu hip-hop utjecaje sa ženskom '40s dodire.

Jennifer Lopez ima mješoviti uspjeh sa svojim modnim poduhvate. Ona je predviđena za ne nosi liniju za mlade, JLo, i morao je da ga rebrendira Justsweet. Ali Sweetface, njen luksuzni oznaka, je pohvalio za rafiniranim stilom.

Pamela Anderson pribor raspon ne samo iznenađujuće moderan, ali ima i etički dnevnog reda. Svi proizvodi su okrutnosti-free i procenat od zarade ide u PETA.

Za razliku od mnogih zvijezda, Nicky Hilton prisustvovali Fashion College pre nego što se dizajner. Njen oznaka, Nicholai, nedavno je uživala makeover, upravljačka prema zrelije odjeće, kao što su svila damski bluze.

U 2007. Godini poduzetničke blizanaca Mary-Kate i Ashley Olsen pokrenula couture liniju The Row. Iako je kritikovao PETA za korištenje krzna, na etiketi je bio trijumf i nakit ponuda je u pripremi.

Gwen Stefani dolazi iz linije krojačice pa niko nije bio iznenađen kada je debitirao LAMB 2004. Etiketi je bio ogroman uspjeh, prodaje u 275 prodavnica i ostvaruje 90 € milijuna prihoda.