Pregled putovanja: Pickwell Manor - Saveti i saveti za život i putovanje | BA.rickylefilm.com
Modu

Pregled putovanja: Pickwell Manor - Saveti i saveti za život i putovanje

Pregled putovanja: Pickwell Manor - Saveti i saveti za život i putovanje

Hotel Review: Pickwell Manor, Devon

GLAMOUR otputovao u Devon, saznati gdje smo bili.

NAŠE TOP 5:

  1. To se vjeruje da je ukleta. Sama Manor je strm u povijesti s evidencije koja datira iz 10. Stoljeća, pa naravno da nije bez priča o duhovima ili dva. Trenutna Kuća je ponovno izgrađen nakon turn-of-the-stoljeća požar uništio veći dio imovine i, još nedavno, zgrada Grade II je nježno obnovljena po dvije obitelji koje sada žive i rade iz Pickwell. Sobe u apartmanima su zapanjujući s tkaninama i klasičnim namještajem pojedinačno odabranih da odgovaraju svakom stanu i sve ukrašena sa vlastitim umjetnički rad vlasnika.
  2. Ne samo da Pickwell iznajmiti od svojih devet apartmana, ali to je sada popularno mjesto održavanja vjenčanja. I možemo vidjeti zašto. Cela zgrada izvana i iznutra je uređena na visoki standard (pri čemu su tradicionalne karakteristike) i postaviti u zapanjujući okruženju - ne možemo zamisliti bolje mjesto za reći 'ja' i uživati ​​u dugim venčanje vikend.
  3. Sa vremenom na vašoj strani i blizina plaže znači logorske vatre na plaži u večernjim satima i surfanje, plivanje i sunčanje u dan - to je previše primamljivo da propusti.
  4. Ako imate mališane u auto, Pickwell je bukvalno raj svakog avanturistički djeteta. Ne samo da osnove i plaže poslužiti kao zabava dovoljno, tu je i teniski teren (uz košarku obruč), posvećena igraonicu sa stolni nogomet i stolni tenis, plus stotine igračaka, a Wendy kuću i društvene igre. To može biti teško ukloniti svoju djecu od ovog mini sela Hamley je! Porodice su postavili cele godine lov na blago i prirode staza zajedno s tablama, dalekozori i ruksake.
  5. Vlasnici Pickwell su po sopstvenom priznanju Foodies i dobro olakšan stanova i vrhunski lokalne trgovine, prepuna svježe, lokalno zadobila proizvodi su sve više inspirativno bičevati na svoje najbolje pinny i napraviti kao Nigella. Ako je kuhanje nije tvoja stvar - postoje neke fantastične pabovima u lokalnoj selo (5 min u autu / taksijem ili 15/20 minuta hoda), uključujući i The Rock Inn, koji služi domaće proizvode na visok standard, i The Kings Arms, samo sekundi od Rock koja je jednako tako impresivan za hranu i atmosferu.

Slikovitom Georgeham je najbliža selo od Pickwell i samo 15-20 (vrlo ugodno) hoda. Šire su Braunton, Barnstaple i Croyde.

Stope: Tri-noć pauza u Bliss (do 8 osoba) dostupno od 420 € ili 750 € tjedno.