Prekriven Sun Bunny Natural Bronzer pregled | BA.rickylefilm.com
Modu

Prekriven Sun Bunny Natural Bronzer pregled

Prekriven Sun Bunny Natural Bronzer pregled

Pokušali smo Too Faced Sun Bunny Prirodni bronzer i to je praznik sjaj u kompaktnom

Otkazati let.

Too Faced Sun Bunny Prirodni bronzer, 25 €

Hype:
Too Faced su poznati i volio za svoje kultne brončani kompakta, ali koliko puta možete da obnovimo stvarno velika bronzer? Pa, ljepota gigant su mu dali su sve od sebe. Je pocrnio kompaktni tvrdi da daju koži 'preplanuli sjaj "(bez toliko kao nagovještaj sunca). Oh, hajde onda.

Recenzent:

Bianca London, Web urednik

BEAUTY BIO:

Maslinovo-hued ten zahvaljujući nedavnom putovanje na Karibe. Međutim, bez obzira da li je to curi ulje od 16:00 ili obuhvaćeni u ispod-the-površina mjesta, moja koža mi daje nema kraja tuge pa sam stalno u potrazi za marljivih kozmetike.

ŠTA Obično tražite u BRONZER:

A samozvani 'tanorexic', apsolutno obožavam bronzer. To je moj pustom ostrvu ljepota proizvod i nikada me uhvatiti mrtav bez nje prašnjavom preko moje lice (čak i za putovanje u supermarketu ili u teretanu #sorrynotsorry). Od otkrivanja Chanel Soleil Tan De Chanel, nisam osvrtao. To ide na kao san, nije shimmer i ne idem bricky kad sam * slobodno * ponovo je nanesite. Ali na 40 € Naravno, nisam štetne za pronalaženje više novčanik-friendly snimak vremenu.

Too Faced SUN BUNNY NATURAL BRONZER PREGLED:

Računati prvi utisci; ambalaža je bilo dovoljno da me uzbuđeni za ljeto. Zlatno kućište daje proizvod osjećaj super-luxe i dvije svjetlucave nijanse unutra su gotovo previše estetski ugodan za korištenje. Ali treba obavezno.

Nikada ranije nisam koristio dual bronzer, niti zaista shvatio stvar, ali Too Faced čvrsto promenila moje mišljenje. Brend kažu da dvije sekcije mogu se koristiti zasebno za oblikovanje i kontura, ili u kombinaciji za stvaranje ugovoriti sjaj koji odgovara prirodan ton kože. S obzirom da sam još uvijek imaju nula ideju kako da se oblikuju, popunjenije sam se za ovo drugo.

Oba nijanse - jedan je preplanuo, a drugi je više od zlatnim sjajem - ima malo roze prizvuk, koji navodno pomaže da oponašaju ravnini pravog ten. I ja mogu potvrditi da čini upravo to.

Super-glatka i baršunasta prah pomiješan na moju kožu bez napora i samo mi je nekoliko dustings dao da su zdravi, samo-stao-off-a-avion sjaj. Nije bilo shimmer, samo čist bronzanih sjaj. Plus, ovaj bronzer, uz čitav niz, je okrutnost-free, dajući joj ekstra poene. Oh, i da li sam spomenuo da je to miriše na čokoladu? Yum.

PRESUDE:

Dok to neće biti zamjena moj voljeni Chanel bronzer u žurbi, to je savršen, više novčanik-friendly zamjena. Ja ću biti uzimajući ga na noćne izlaske za sve-over bronze dok mi sljedeći odmor. To je ljeto u (vrlo bling-fantastično) kompaktan.