Prodajni i shopping vodič Bicester Village | BA.rickylefilm.com
Modu

Prodajni i shopping vodič Bicester Village

Prodajni i shopping vodič Bicester Village

Kako investicija kupiti u Bicester Village

Prodaja kupovina nije lako; to je minsko polje maloprodajnih ljevičare, popusti privlačan i mahnito kupovine.

Ulozi su još veći i iznosi Bicester Village, popust shopping destinacija, toliko popularan svojim vlasnicima izgrađena željeznička stanica tamo radi lakšeg pristupa. Sa potpuno teškaša kao što su Celine, Prada i Chloe na raspolaganju, uhvaćeni u histeriju pogodbu može biti skupo pogrešiti.

U onome što * mogao * može opisati kao slabu formu gonzo novinarstva, modni tim GLAMOUR krenuo na putovanje u Bicester da saznate kako da kupuje razumno. Potrudili smo se da odbaci misli Cher Horowitz, pokušao biti racionalan unutra Celine i razmišljao o bezvremenosti, nego progonima slogani i šljokice - od kojih oba imaju kratak rok trajanja. Ovo je o investiciji u kupovinu.

Ovo je naš vodič za donošenje većina onoga što je shopping verzija Disney:

Charlotte Lewis viši fashion asistent

"Normalno, ako ću prskanju se na dizajnerske odjeće, pratim pravila jednostavnih oblika, neutralne boje, klasične komade. Komada koji će raditi sa ostatkom moje garderobe komada. Ja ću želim nositi zauvijek. Držite se svojim principima - ne biti zbunjen ".

Julia Yule, izvršni mode i direktor ljepotu

"Sada ne idu ljuti, samo zato što ima 70 posto off ne garantuje da vam odgovara. Misli klasika, mislim spajalice, mislim bezvremenski potrebe ormar i ne možete pogriješiti.

Doći sa svojom uži izbor želje i drže ih, ne budu zavedeni etiketi, ima da radi za vas. I što je najvažnije je imao da se uklopi. Oni nemaju svih veličina na raspolaganju tako da ne uvjerite se sami ste različite veličine od tebe. "

Ella Alexander, modni ima urednik

"Probajte i ignorisati sve trend doveo koliko god možete. Ne kupujte ništa osim ako se čini da želite da igram tamo, a zatim u trgovini, ili ako možete misliti o tri stvari koje bi mogao nositi sa u svoju garderobu već. I pobrini se da se uklapa. "

Claudia Mahoney, izvršni mode i direktor ljepotu

"Bicester Village ima (skoro!) Sve dizajnerskih brendova se sjetiš na do 70 posto off, tako da se čini kao Aladinova pećina luksuzne poslastice. Velika greška bi bila da se vide neke ključne pisti komad iz prošle sezone veliki trend i zanositi s nižim troškovima, samo da shvate da nemaju stvarnu potrebu za rekao velvet rakete / kristal ukrašena odijelo / kiselina svijetle klin cipele. Biti realne cijene su i dalje na visokom nivou BV, dramatično manje od Bond Street, ali postoji i dalje potencijal za vrlo skupa greška. Najbolje je ići na klasicima koji nisu trend fokusirani, da je Burberry rov, Gucci mokasine je Anja tote torbi ili u mom slučaju ove prekrasne klasične doživotno prijatelji iz Celine. Oni nikada neće datum , kvaliteta je nevjerojatna i ne mogu ih nositi ni sa čim. Trošak po trošenje oni su prilično ekonomičan! "

Lucy Walker, urednik shopping

"Obično imam nešto na umu kad odem (tj volim Celine torbe i cipele). Izbjegavam otiske, izjava komada i sezonski kupuje i odabrati klasične i stvari koje znam da će nositi. Radim i privremenu prelistavanje kad stignem samo ciljanje moja nekoliko omiljene radnje i isprobava, ali ne kupujem. Onda idem u šetnju, a ako i dalje me zanima komad ću se vratiti i dobiti. "

, Booking urednik Simone Schofer

"Moj savjet je da provjerite prodavnicama brendova koje ste i da ste teže kupiti u stvarno zanima. Postoji dobra šansa da ćete pronaći nešto želite na stvarno dobru cijenu."

Najbolje prodaje 2016: 20 must-have kupuje