Relacija Game of Thrones i parovi - voli Calculator | BA.rickylefilm.com
Modu

Relacija Game of Thrones i parovi - voli Calculator

Relacija Game of Thrones i parovi - voli Calculator

Hoće li ove Game of Thrones parova ga na u Sezona 7?

Niko ne može reći super-serije Game of Thrones je lišen strasti, požude i seksa. Ali stvarne ljubavi? Sada kada je malo teže doći.

Između svih krvoprolića i incest, tu je rijetko bilo prikazuje ljubavi u HBO mega-serija koje su zapravo trajalo. Bilo je Jon Snow i njegova Wildling ljubavnik Ygritte, Daenerys i Khal Drogo koji je bolja jedna od druge (on na kao bolja osoba, ona je u biti više badass), i Princ Oberyn i ellaria pijesak prije, oh da, on ima glavu popustili u.

Naravno da je bilo puno neiskrenih ljubavi od likova koji su u potrazi za dobiti svoje ruke na parče vlasti. * Kašalj Margaery, kašalj *

U čast posljednjih epizoda u sezoni 6, (koje ćemo gledati večeras), stavimo Love Calculator na probu da vidim da li ima nade za naše Game of Thrones znakova Sezona 7.

Daenerys Targaryen i Yara Greyjoy

U prošle sedmice Bitka epizode Bastards, došlo je do treptaj-i ti bi-miss-to koketiranje između Daenerys Targaryen i Yara Greyjoy dok su pregovarali sa Teon i Tyrion. Ko je još to vidio? Između razgovora naslova, čamci i nasljednika bilo je nekih definitivno kontakt očima između majke Dragons i Yara.

Govoreći o odnosima, Emilia Clarke (koji glumi Daenerys) potvrdila je to, rekavši: ".. Tamo je blagi flert, što je uzbudljivo u najmanju ruku mislim, riješi Daario, donose na dame Zašto ne"

Love Calculator rezultat? 64%. To je dovoljno dobro za nas.

Missandei i Grey Worm

Siva Worm, izabrani komandant neukaljan i Missandei, još jedan od savjetnika povjerenje Daenerys je, dva Engleski likovi mi samo umiru da bi ga. Mislim, znamo da je to malo vjerovatno da će biti u mogućnosti da konzumiraju svoju ljubav (siva Crv je ratnik-evnuh) i da bi bilo protiv njihova uvjerenja, ali hej, Tyrion ih nekako piti alkohol prošle epsiode. Tako da je sve moguće u pravu? Osim toga, oni su već imali poljubac.

Love Calculator rezultat: 64%. To bi moglo ići u svakom slučaju.

Sam Tarly i Gilly

Ova dva su toliko zaljubljeni da Sam je čak i podizanje Gilly dijete kao svoje. Ali čekaj, šta je ovo ?.

Love Calculator rezultat: 27%. To mora biti osuđen na propast.

Jamie Lannister i Brienne od Tarth

Jedan od naših boli Game of Thrones pitanja je uvek bilo ovako: Da li su Jamie Lannister i Brienne ludo zaljubljen? Između poglede, djela moći koji su uvijek bili potpisana od određenog seksualnu napetost i, oh, tada joj je rekao: "Mi ne da biramo koji volimo". To samo izgleda kao jedan od onih teško odnosa koji bi mogli biti samo savršen nakon svega.

I LC rezultat?

Love Calculator rezultat: 73%. Čuli ste to prvo ovde, ljudi.

Jon Snow i Melisandre

Jon Snow i Melisandre su uvijek bili na našoj ljubavi radar, ali, kao što je najtragičnije ljubavnih priča ide, to je malo neuzvraćene s njegove strane. Red Woman / vještice / jeziva starica je čak zavela Jon toliko kao da ga napipa grudima, i još uvijek nije osećaj to. SRSLY, Jon?

Love Calculator rezultat: 53%. Čini se malo jednostrano. Ko može da pogodi koju stranu?

Nigh King i Cersei Lannister

Ok, to bi moglo biti malo nefer, ali. Ko ga jebe: mislimo Cersai Lannister i vođa Bijele Walkers, Nigh King, bi savršen par za svoje čiste zla. Su se uzeli i imaju puno zla malo pola-White-Walker-pola ljudske bebe.

I Love Calculator slaže.

Love Calculator rezultat: 61%. Pogledajte ovaj prostor.

Sansa Stark i Podrick Payne

Sansa je zbog malo sreće u ljubavi, zar ne? Prva joj je uparen sa Unbelieveably zlo kralj Joffrey, prije nego što je bila primorana da se uda za tripley zlo Ramsay Bolton. Djevojka potrebna pauza od zla u potpunosti. Pa šta je Brienne je pomoć Podrick 'Pod' Payne? Igrao veliku ulogu u pomaganju save Sansa nakon svega.

Love Calculator rezultat: 61%. Mi ćemo se držeći na oku ovaj.

Naš trenutni kosa-SPO dolazi direktno iz skupa Game Of Thrones.