Rick Owens stavlja penise na pisti - jesen zimi 2018 | BA.rickylefilm.com
Modu

Rick Owens stavlja penise na pisti - jesen zimi 2018

Rick Owens stavlja penise na pisti - jesen zimi 2018

Rick Owens odgovara na penis kontroverze

Rick Owens je odgovorila na kontroverze oko njegovog reviju je prošle sedmice da je pokazala modele sa svog čoveka dijelovima van.

Dizajner je govorio da žene Wear Daily preko e-maila, rekavši: ". Prođem klasične mramornih kipova nagih i zamotan brojke u parku svaki dan, a oni su viziju senzualnosti - da, ali i milosti i slobode kao učesnik u jedan od naših najnaprednijih estetski arene, sam nije dozvoljeno koristiti ove fotografije? da li je to samo prikladno za Michael Fassbender film? mislio sam da bi moglo biti zanimljivo pitanje. "

Owens je nadaleko poznat po ne igraju po pravilima. Nakon što je SS14 žensku prezentacije, modni svijet mu je dao ovacije nakon svoje modele izveo ples plemena (a lekciju o tome kako dobiti pisti virusne, ljudi).

U 52-godišnji je zaključio svoju e-mail: "Nakon što je pod utjecajem straha i stida odrastanja, [volim] ideju stavljanja više voli energije tamo kad god mogu."

Bez obzira na sljedeći, #dickowens?

23. Januara napisali smo.

Evo nešto što definitivno nije želio da vidite svijetle petak - penise na modnoj pisti.

Nije da smo prude, ali Rick Owens stvarno moram da idem tamo? Dizajner, poznat po svom grungy, drapey estetski, poslao svog jadni, jadni modeli niz Paris Fashion Week pistom labave mantilu haljine koja je otkrila svoje genitalije kroz peepholes; penis zaliske, ako hoćete.

Inače usporen, daleko red nije mogao da se nosi; bilo Giggles, mrmljajući i šaputali, a onda je došao hashtag #dickowens. Bilo je to kao da je epizoda iz Inbetweeners, u kojoj Simon slučajno otkriva svoje donjem regija u Carli D'Amato modne dobrotvorni show, osim to bilo namjerno.

Triput ura za Rick Owens za guranje granica i razbijanje jedna velika tabu, posebno kada se ženska tijela tako često prikazuje za sve da vide na modnoj pisti i cenzura je tako raspravlja, ali je pitanje da li je taj potez 'Art' ili samo promotivni alat.

Navodno su modeli rekao mjeseci prije nego što će im otkriva odjeće uključuju, nadajmo se da su plaćeni prekovremeni rad ili golotinju ekvivalent. I, i da to nije tako hladno u Parizu kao što je to u Londonu.

24 od najšokantnijih Fashion Week trenutaka ikad