Rihanna udara modni magazin Džeki rasnoj zloupotrebi - vesti o slavnim novinama | BA.rickylefilm.com
Modu

Rihanna udara modni magazin Džeki rasnoj zloupotrebi - vesti o slavnim novinama

Rihanna udara modni magazin Džeki rasnoj zloupotrebi - vesti o slavnim novinama

Rihanna oštro kritikovao modnog magazina za rasnu zlostavljanje

Rihanna je pokrenula oštar napad na holandski magazin nakon što su joj rasno zlostavljao u jednom od svojih članaka.

Moda publikacija Jackie objavio članak koji očigledno usmjerena na stil You Da One pjevačica, ali se koristi rasistički izraz "krajnji n ** gabitch" da joj opisati.

Rihanna suočeni Jackie urednik u izdavačkoj Eva Hoeke putem Twittera, pisanje: "Nadam se da u može pročitati na engleskom, jer časopis je slabu zastupljenost evolucije ljudskih prava Mislim da si bez poštovanja, i prilično očajni !!!" Ti ran od čitljiv, civilizovanog informacija za ispis! Postoji 1000 je nizozemske djevojke koji bi voleli da se priznanje za njihov doprinos svojoj zemlji, mogli ste im dali članak.

"Umjesto toga, u plaćeni za ispis jedan ponižavajućim celu rasu! To je tvoj doprinos ovom svijetu! Da bi ohrabrili segregacije, obmanjivanja buduće lidere da djeluje u prošlosti! [Sic]"

Hoeke izdao javno izvinjenje za grešku ubrzo nakon Rihanna je tiradu, ali je bio primoran da podnese ostavku kao urednik u izdavačkoj zbog reakcije.

Ona je najavila svoju odluku preko mag Facebook stranici, pišući: "Shvatio sam da je moja prva reakcija preko Twittera, u kojem sam rekao da je to bila šala, je nepotpuna pogrešno [od] ono što mi, kao i autor članka značilo. Termin 'n *** abitch' je došao iz Amerike i sve što smo uradili je [opisuju] stil oblačenja. Zbog ogromnog pritiska putem društvenih medija sam privukao obećati [je] amandman o jezičkim upotrebu u budućnost pitanja Jackie ". Osim toga sam i ponudio ispravljanja. Sada sam došao do zaključka da ispravljanje nije pravo rješenje. Žao mi je što sam zauzela stav prebrzo povodom članka u Jackie koje pored toga nije imao rasne motiv u svojoj osnovi. "Kroz tok događaja, ja i izdavač su zaključili da zato što je moj kredibilitet je sada pogođena, to je bolje za sve strane, ako sam napustio svoj posao kao urednik u izdavačkoj odmah. Nakon što mi je srce i dušu u Jackie časopis za osam godina, shvatio sam da te greške - iako bez zlonamjerne namjere - su dovoljan razlog za napuštanje ".

Rihanna je bila i žrtva rasne zlostavljanja u Lisabonu ove sedmice, nakon što je tvrdila da je suočen sa "najviše rasistički [čovjek] ikad" u hotelu.

SEE Rihanna BEST EVER Hair & Beauty LOOKS

Rihanna STYLE EVO

STYLE Wars: BRITS V AMERIKANCI

IZVOR: DIGITAL SPY

Rihanna stil i kako je ona prkosi svim modnim pravilima