Rita Ora Roberto Cavalli - Glasao novo lice brenda | BA.rickylefilm.com
Modu

Rita Ora Roberto Cavalli - Glasao novo lice brenda

Rita Ora Roberto Cavalli - Glasao novo lice brenda

Kampanja Rita Ora za Roberto Cavalli je ovdje!

Rita Ora je stavio glasine da se odmori - Ona je lice 2014. Kampanja Roberto Cavalli jesen / zima - i izgleda neverovatno u Marilyn Monroe inspirisan snimanje.

Pjevač je na Instagram razbiti vesti, postavljate "RitaOraForCavalli Konačno je OUT! Volim te @robertcavalli @eva_cavalli. Ova saradnja je ogromna čast".

Obučene u zapanjujući večernje haljine, Rita je svaki centimetar je starleta na fotografijama - i Roberto Cavalli jasno slaže:

"Rita Ora nosi slavu kao skrojenom odelu A sudbina rezervisana za budućnost kraljica popa, koji živi svoj poznat sa entuzijazmom vanredni debi i svijest velikog diva." - rekao je oznaka.

Sasvim.

Fotografisao mladi talijanski fotograf i direktor Francesco Carrozzini, Eva Cavalli je bio zadužen za glamurozne shoot - koji također debitirao na etiketi novi Regina torbu.

I dok mi je volio uber-platine brave, Rita i zajednički njen najnoviji izgled kose na Instagram - ljubičasti dip-dye.

U utorak, 29. Aprila 2014. Godine, napisali smo.

Iz Madonnine Material Girl linije za Rimmel, DKNY i potencijalno, Adidas, Rita je navodno upravo potpisao još jedan ugovor da bude lice velikih modnih kampanja.

Da, modni omiljena plavuša kosom pjevačica je navodno potpisan se kao naredni lice Roberto Cavalli, prema New York Page Six.

Tabloid navodi da Rita je primećen na večeri slavi predstojećoj kampanji u New Yorku restoran Omar tokom vikenda sa Evom Cavalli i drugih dizajnera iz talijanske modne kuće.

Rita i postavio ispod slike iz večere, uz naslov: "Get Ready robota možda imamo još jedno iznenađenje za tebe".

[Instagram id = "nRz3m2RsyI"]

Modni kameleon Rita nikad nije bila da se drži na modna marka, ali ona se često vidi nosi Jeremy Scott je dizajna i njegov rad za Moschino. I na Coachella je nosila prozirni Cavalli haljina - kojih su neki možda uzeti kao njen način suptilno najavljuje partnerstvo.

Slavne Do High Street